Oni taki mają standard? Pudełko od pada jest źle złożone. Nie ma opcji żeby tak się wywinęło w transporcie. Czyli na bank jakiś zwrot był i kogoś przerosło… Nie wiem jak można coś takiego wysłać. W dodatku poziom zabezpieczenia paczki to dno. Karton wrzucony w 4x za dużą folie i nara. Zero bąbelków czy chociaż oklejenia tego pudełka dookoła jakąś tekturą, żeby nic się nie pogniotło. Przyszło poobijane i krzywe jakby leżała na nim lodówka. Nie pamiętam tak tragicznej paczki. Dodajmy, że sam XBOX również fatalnie zabezpiecza tego pada. Można sobie analogi wciskać przez karton… Zwrot i nigdy więcej tego przereklamowanego sklepu.

lukasz993

8 comments
  1. ja mam wrażenie że ostatnio za każdym razem jak kupuje coś w sklepie elektronicznym (każdym) to pierwsze co przychodzi mi sprzęt ze zwrotów, dopiero jak wymieniam to jest szansa na niezwrotowy

2. Cały budżet poszedl na prostackie reklamy z dużymi cycami 8)
    Z drugiej strony jak widać czym sie reklamują, to można sie spodziewać takiej jakości

3. A plomba cała? Ta półprzeźroczysta tasiemka na pierwszym zdjęciu.

4. Rozumiem frustrację ale uwierz mi że przy takich rozmiarach i rotacji towaru jaki ma Media Expert nie ma szans żeby mieć 100% perfekcyjnie obsłużonych zamówień, za dużo zmiennych w całym łańcuchu.

To była pierwsza taka sytuacja? Bo jeśli tak to najpewniej akurat ci się trafił ten mały procent „błędów”. Osobiście nie miałem żadnych problemów z Media poza jednym irytującym typkiem od reklamacji ale tutaj też finalnie się wszystko udało załatwić.

Widać że pudełko jest nadal zaklejone, możesz bez problemu zwrócić ten produkt bez podania przyczyny i mają obowiązek to przyjąć lub żądać wymiany na nowy.

Pracuje w handlu właśnie w eCommerce i takie problemy się zdarzają, nie da się kontrolować wszystkiego, do takich rzeczy trzeba przede wszystkim podejść bez emocji bo to tylko niepotrzebnie pogarsza sprawę.

5. Ja zawsze kupuję w media expert w tym ten sam pad co ty i nigdy problemów nie miałem z nimi.

6. To przy okazji jak zwracasz to polecam kupić inny pad. Gamesir Cyclone 2/G7 pro albo Vader od Flydigi
    Zarówno Xbox jak i PS są o wiele za drogie jak na fakt że jeszcze mają tradycyjne gałki

Leave a Reply