1/3 półek bez dostepu

bards

24 comments
  1. Musisz wykupić wszystko z palety, żeby odblokować specjalne przedmioty z półek.  

2. to u Ciebie da się wejść miedzy paletę a regał. Wczoraj byłem w w biedrze w Opolu na Niemodlińskiej to palety po jednej a po drugiej strony kartony piw puszkowych. Tu nie szło przejść nawet a jestem raczej chudy

3. Bo nie ma pracowników którzy by to ogarnęli. Ale jest kilkoro co musi ogarnąć wszystko na raz

4. Jak ja nienawidzę biedry za tą bylejakość i syf. Byłem może w 2 gdzie był względny porządek, niezły rozkład, ale to dlatego że ktoś wybudował nowy lokal i im wynajął. Oni sami to by i z namiotu na parkingu mogli sprzedawać.

5. Przydałyby się przepisy o szerokości alejek. Jak wybuchnie pożar to ludzie z wózkami się pozabijają. A spróbujcie zrobić zakupy jak macie wózek dziecięcy. Powodzenia

6. Pewnie pracownicy wzięli wolne na święta i nie ma komu układać

7. Weź ich po prostu podpierdol do jakiegoś sanepidu czy chuj wie czego, na pewno znajdą co najmniej jedną rzecz i dostaną po dupie. A jak się poszczęści to i po ryju jak stwierdzą niedrożność do wyjścia ewakuacyjnego. Trzeba za pysk te patosklepy trzymać bo syf jest tam systemowy, ci pracownicy nie wyrabiają z ogarnianiem tego bo biedra leci w chuja

8. Kiedyś to się zapali, umrze lub mocno poparzy się kilkanaście jak nie kilkadziesiąt osób i dopiero wtedy zmieni się prawo i jego egzekwowanie. I to jest kurwa najgorsze, nie sama Biedronka.

9. Stary, ale będziesz miał wezwanie przedsądowe za te zdjęcia.

10. They don’t bother to stock the shelves and pass the savings on to you!!

11. Ja nadal nie rozumiem dlaczego ten problem istnieje tylko w Biedronce , a np. w takim Lidlu czy Aldi już nie .

12. Banda oszołomów pakująca co papadnie last minute.

No nie było kiedy kupić. Chory naród.

13. U mnie to samo.

Nie by był to jeden dzień dłuższy weekend. A i tak połowa żabek będzie otwarta.

Leave a Reply