Okamžitě vyzývám všechny média, aby ihned zveřejnili všechny rozhovory s Filipem Turkem. Zároveň žádám povolání armády do ulic, aby každého, kdo se bude Turkovi smát, na místě zastřelili.

Jako sorry, ale jestli tomuhle někdo věří, tak už má opravdu usmaženej mozek těma fejsbůkama

Severe-Fix6909

13 comments
  1. Místo mozku z piva kostku.

Haha hranatý ftípek.

2. Byl to krásný rozhovor. Ten nejlepší. A chodili za mnou lidi z produkce a říkali mi “Filipe, to byl ten nejbáječnější rozhovor, jaký jsem v životě slyšel”. A já jim říkal “já vím, já vím”. Můj strýček byl vyučujícím na FJFI ČVUT, víte?

3. Bylo by vtipný kdyby to říkal doopravdy, škoda že nesedí lip-sync

EDIT: už vidím že je to real, v tom případě je to ještě větší blbec než jsem doufal 😀
    Je fakt že AI takhle koktat ještě neumí 0:25 “rozhovor se..ze..se… ze seznamem”

4. Hej ale už. Filip Turek je člověk nad naše chápání. My ho vnímáme jako idiota ale on je geniální myslitel a stratég. My to prostě nechápeme.

5. Celej ten porad, celej lojovitej xaver a vsichni curaci, ktery si tam kdy pozval , to vsechno stoji straslive za vylizprdel a vpodstate je to jen stranickej tlampac propagandy IVK , tedy rusaku. Kdo tohle sleduje, tak je taky curak. Hezke Velikonoce preju

6. V české politice není nikdo s větším main character syndromem než Filip a že ta konkurence není úplně malá.

7. Proč tohohle koulobradkáče někdo volil…to je taková ostuda…

Leave a Reply