De hát ez egy kitöltés…, mindeyiken ugyanúgy áll a papír az asztal is ugyanaz meg az X is…
Vagy ez a topik gag része?
szarházi 99% hogy magyarországon kapta a borítékot, hogy ideje lefotózni
aztán elégedetten felveszi a nem bejelentett minimálbért
Legalább átszerkesztenék a képet. Igazi idióták.
Ha ilyen van, ne kommenteljetek, downovote és tovább. Így lehet minimalizálni az elérésüket, mivel csak idegesíteni akarnak 😀
Tuti, hogy az USA-ból is megy az X, Sajátlábék jó tanácsa, hogy választások környekén érdemes külföldre költözni… 🤷♂️
fidesz és a “tiszta közbeszéd” ???
/thread
Megjöttek az orosz és magyar bértrollok.
Szerintem az utolsó héten mindenki számítson hirtelen Fideszt istenítő, MP-t fikázó AI és összevágott videókra
Hollandiabol most epp a Mi Hazankra szavaz 😀
Csak hogy egy klasszikust idézzek: Itt mindenki hülye? Itt? Mindeki
2 éves account karmafarmol, érdekes
Houston, we have a problem, ezek a gyökerek még a Microsoft Paintet sem tudják használni.
Szerintem a kolléga csak trollkodik, ez elég klasszikus bait, amit láthatóan sokan be is szopnak.
Jo vergodest😂😂😂
Ez valami troll akar lenni?
Na ide is elért a propaganda
Németből sajnos nagy számú fityi szavazat fog menni köszönhetően a nagy számú öreg kitelepített svábnak meg ex-56 -osnak, akik szerint a király az isten.
19 comments
Ezek nem érvénytelen szavazatok egyébként?
De hát ez egy kitöltés…, mindeyiken ugyanúgy áll a papír az asztal is ugyanaz meg az X is…
Vagy ez a topik gag része?
szarházi 99% hogy magyarországon kapta a borítékot, hogy ideje lefotózni
aztán elégedetten felveszi a nem bejelentett minimálbért
Legalább átszerkesztenék a képet. Igazi idióták.
Ha ilyen van, ne kommenteljetek, downovote és tovább. Így lehet minimalizálni az elérésüket, mivel csak idegesíteni akarnak 😀
Tuti, hogy az USA-ból is megy az X, Sajátlábék jó tanácsa, hogy választások környekén érdemes külföldre költözni… 🤷♂️
fidesz és a “tiszta közbeszéd” ???
/thread
Megjöttek az orosz és magyar bértrollok.
Szerintem az utolsó héten mindenki számítson hirtelen Fideszt istenítő, MP-t fikázó AI és összevágott videókra
Hollandiabol most epp a Mi Hazankra szavaz 😀
Csak hogy egy klasszikust idézzek: Itt mindenki hülye? Itt? Mindeki
2 éves account karmafarmol, érdekes
Houston, we have a problem, ezek a gyökerek még a Microsoft Paintet sem tudják használni.
Szerintem a kolléga csak trollkodik, ez elég klasszikus bait, amit láthatóan sokan be is szopnak.
Jo vergodest😂😂😂
Ez valami troll akar lenni?
Na ide is elért a propaganda
Németből sajnos nagy számú fityi szavazat fog menni köszönhetően a nagy számú öreg kitelepített svábnak meg ex-56 -osnak, akik szerint a király az isten.
elnézést, nagyobb x nem volt?
Szánalmas
https://preview.redd.it/cs6tli6rf8tg1.jpeg?width=1361&format=pjpg&auto=webp&s=bb52cbd652327d81eee90754c90c64f36b21c95e