vidiš ti koliko smo mi zajebani i efikasni da nama treba samo jedan sns da najebemo a njima treba i hdz i opus dei i thompsonovi fanovi, sveukupno 3 sekte i još ne dostižu naše dno
Thompson je posebna kategorija u odnosu na music i pjesme ..ne razumem 😂
Mislim da je ovo rezultat pretrage matoraca, jer ko koristi više YouTube kao platformu i ko od mladjih gleda zadrugu/elitu. Mislila sam da je to isto sranje.
Moralni potop
Arent thompson those nazi guys? Croatians really need to feel more shame about their nazi past
Mi smo seljačine
Oni su nacističke seljačine
Eto odgovora na pitanje zasto su rezultati izbora ovakvi kakvi su.
Nekada kada mi je dosadno odem na YouTube i gledam epizode Slagalice. Uvek me je cudilo kako takmicari razbijaju pesme i izvodjace na spojnicama, dok neke naucne stvari nemaju pojma. Sada vidim zasto je to slucaj i kako imaju po 50 miliona pregleda na tim istim pesmama.
Mentalno zaostali
Cinjenica da ljudi ukucaju pesme i kliknu enter, vam sve govori o pismenosti ovih prostora
Imbecilija
Ja sve koji gledaju zadrugu brutalno vrijedam.
Najjače je kada odeš na mobile google stranicu pa ti pokaže pretrage u trendu koje su redovno ovakve:
– horoskop danas
– lazareva subota vrbica
– isplata penzija
– gorivo
– loto izvlacenje
– isplata pomoci
To vam je dragi moji stanje nacije.
У Загори на извору иијеке Чиколеее
Ama ljudi kako je bre moguće da nekp gleda ove bljuvače, šta se dešava jbt
“elita” “zadruga” treba nas jahati dok ne crknemo
90% glupi ko kurac u obe zemlje.
Nema sanse da u top 5 nema pretrage golih zenski na YT.
ma to oni samo pogledaju na minut da se smeju dok menjaju kanale
21 comments
“pesma” 💀💀💀
Džaba svi smo isti, svi smo ista govna.
vidiš ti koliko smo mi zajebani i efikasni da nama treba samo jedan sns da najebemo a njima treba i hdz i opus dei i thompsonovi fanovi, sveukupno 3 sekte i još ne dostižu naše dno
Thompson je posebna kategorija u odnosu na music i pjesme ..ne razumem 😂
Mislim da je ovo rezultat pretrage matoraca, jer ko koristi više YouTube kao platformu i ko od mladjih gleda zadrugu/elitu. Mislila sam da je to isto sranje.
Moralni potop
Arent thompson those nazi guys? Croatians really need to feel more shame about their nazi past
Mi smo seljačine
Oni su nacističke seljačine
Eto odgovora na pitanje zasto su rezultati izbora ovakvi kakvi su.
Nekada kada mi je dosadno odem na YouTube i gledam epizode Slagalice. Uvek me je cudilo kako takmicari razbijaju pesme i izvodjace na spojnicama, dok neke naucne stvari nemaju pojma. Sada vidim zasto je to slucaj i kako imaju po 50 miliona pregleda na tim istim pesmama.
Mentalno zaostali
Cinjenica da ljudi ukucaju pesme i kliknu enter, vam sve govori o pismenosti ovih prostora
Imbecilija
Ja sve koji gledaju zadrugu brutalno vrijedam.
Najjače je kada odeš na mobile google stranicu pa ti pokaže pretrage u trendu koje su redovno ovakve:
– horoskop danas
– lazareva subota vrbica
– isplata penzija
– gorivo
– loto izvlacenje
– isplata pomoci
To vam je dragi moji stanje nacije.
У Загори на извору иијеке Чиколеее
Ama ljudi kako je bre moguće da nekp gleda ove bljuvače, šta se dešava jbt
“elita” “zadruga” treba nas jahati dok ne crknemo
90% glupi ko kurac u obe zemlje.
Nema sanse da u top 5 nema pretrage golih zenski na YT.
ma to oni samo pogledaju na minut da se smeju dok menjaju kanale
Vecinom penzionerska govna