textbook srpski politik, ne dovolite tega tukaj ker je sama mizerija
A je že analiziru prisluhe? Gnida kom…..
Ne mi tega master supka tle objavlat. Stevo je supak, ampak ni master supak.
Meni je tudi zelo čudno, da novinarji na razne take glupe izjave politikov ne odregirajo bolj močno in predvsem bolj radovedno. Ta neznosna lahkotnost in sprejemljivost laganja me resno skrbi. Kot da na ta način ustvarjajo resnico, s ponavljajočimi trditvami, z glasnostjo. Pogrešam pogumne novinarje pa tudi vsi mi se moramo potruditi in kritično presojati informacije.
11 comments
Zoranova prva afera pa se niti koalicije nimamo.
Ok zdej pa se za Goloba
Levica so lopovi po zakonu. Davki in obdavčitve.
Z njimi po programu nočeš it
Leg day se bliža
Ma kej smo v vrtcu? Mislim nivo…
textbook srpski politik, ne dovolite tega tukaj ker je sama mizerija
A je že analiziru prisluhe? Gnida kom…..
Ne mi tega master supka tle objavlat. Stevo je supak, ampak ni master supak.
Meni je tudi zelo čudno, da novinarji na razne take glupe izjave politikov ne odregirajo bolj močno in predvsem bolj radovedno. Ta neznosna lahkotnost in sprejemljivost laganja me resno skrbi. Kot da na ta način ustvarjajo resnico, s ponavljajočimi trditvami, z glasnostjo. Pogrešam pogumne novinarje pa tudi vsi mi se moramo potruditi in kritično presojati informacije.
Kapital dela za svoje interese za odrom.
https://preview.redd.it/txjptpm52ftg1.png?width=1000&format=png&auto=webp&s=aa7965e280d7d58ecc0ac7ff950ec4fbe18d181e
Ko drek komentira drek lahko pricakujes samo drek, tako da bom prihranil se tisth 6:30 casa in preskocil (30s sem porabil za ta nepotreben komentar)