PSD, disperare maximă: vrea să cumpere USR cu mai multe ministere, iar Grindeanu renunță să mai fie premier, dacă Bolojan este alungat. Propunerea, oferită „pe surse” prin Antena 3

BentudeSoli

8 comments
  1. Grindeanu nu e premier, doar decide el cine e premierul, si cand trebuie dat jos si pus altul.

Nu stiu unde vad “disperarea” domnii jurnalisti. Eu vad aroganta si tupeu.

2. Atat se chinuie astia cu bolojan ca s-ar putea sa inceapa sa-l placa lumea.

3. Ok, pai PNL daca facea asta probabil o sa dispara, ei ne mai avand niciun om care sa fie reprezentativ electoratului lor.

Daaar, USR cu mai multe ministere ar putea sa ii creasca un pic.

Iar Bolojan nu mi se pare ca e cineva pentru care merita sa te lupti, omul nu are niciun win real intr-un an. Inca avem 45 de miliarde pierdute din TVA, adica undeva la 3-4% din PIB. El efectiv nu s-a atins de astia, a luat de la cele mai vulnerabile cateogrii sociale, atat.

4. La rotativă PSD nu mai are bani de pomeni așa ca o să facă opoziție de la guvernare și speră să câștige din nou alegerile.

5. “Multumim Bolojan ca ai adus surse multe pentru reumplerea sacului cu bani. Acum jet de aici sa putem sa bagam iar mana pana la cot !”

6. Daca ar depune la fel de mult efort sa faca si lucruri bune si utile….

7. De fapt e un site penelist care da pe surse des chestii care nu sunt adevărate. Nu vă pierdeți vremea.

Leave a Reply