Aman kupio DIS – postao najveći domaći trgovinski lanac u Srbiji

Zezeljko

24 comments
  1. To bas i nisam ocekivao, u Nisu postoji jedan Aman i izgleda prilicno ocajno, mislio sam da je neki krs lanac.

2. U krugu od 3min peške od mog stana imaju dva Univerexporta, Maxi i Aman. Aman je nekako najprijatniji pošto je uglavnom prazan. Inače sve ih satire piljara u kojoj u svakom trenutku ima više kupaca nego u sbim ostalim marketima zajedno.

3. Samo se setim onog reditora sto je radio kao mesar u svim supermarketima i rekao da je u amanu ubedljivo najgori kvalitet svega sto se tice mesa, bez konkurencije

4. meni su nesto fuj, ali jedini imaju gluten-free marlenku

uzmem to i bezim napolje LOL

5. Aman je prošle godine otvorio više prodavnica nego npr. Maksi. Cene su im niže nego u nekimdrugim radnjama.
    Što se tiče štrokavosti, većina radnji (nezavisno od firme) su prljave. Radila sam u Maksiju gde je ista krpa korišćena za toalet i brisanje rafova i proizvoda (npr, kad se nakupi prašine na proizvodu ili kad jedan proizvod iscuri pa ulepi ostale na tom rafu).

6. Aman je takva kršina od radnje da izbegavam da uđem koliko je sve prljavo, musavo, nabacano. Bukvalno se plašim da pojedem nešto kupljeno u Amanu

7. Не може горе од Амана. Локали су им ужасни, прљави, неуредни рафови, гомилу рупа јер фали робе, подови прљави, радници незаинтересовани и нељубазни (бар код мене), сухомеснатом у витринама истекао рок трајања ко зна кад, виршле и кобасице се бришу да се не види буђ… Мислим да ће само радње у тржним центрима бити нормалне јер морају да буду, остале ко шиша као и увек.

8. Aman “ne rade nam frižideri mesec dana” Aman?

Aman “brišemo datum isteka roka sa proizvoda” Aman?

Aman “svaka radnja je kao rupetina” Aman?

Taj Aman je kupio DIS koji nije najsjajniji ali je bar OK?

9. нисам ушао у дис или аман који не смрди…

10. Ljudi kako to iskr? U svaki aman koji sam usao bio je prazan i star.

11. Govno uzelo govno, tamo kad udjem imam osecaj da cu da umrem.

12. Kod mene ima 3 Aman prodavnice i sve su ciste i uredne i radnici su ok. Mesne preradjevine doduse nisu bas najbolje. Mozda samo ono vakumirano.

13. TSV je ko hotel s 5 zvezdica kakvi su Amani u kojima sam bila

14. Aman je najogavnija radnja koja postoji. Sve prljavo, delikates im izgleda kao da je proslog veka ociscen, proizvodi polubudjavi, seku na seckalici od 20 evra proizvode, zaposleni se ponasaju odvratno… nisam znao da mogu to da urade uppste

15. Odakle bre pare ovom Amanu, najgore bedne plate, najgornuslovi, ne prijavljuju radnike tj prijave te 2 3 meseca pa te skinu a ne kažu ti i slično

Kako oni imaju love za ovaj poduhvat ko stoji iza njih?

16. Не знам једну локацију било које од ове две радње

17. neeeeeeeeee… i dis i aman u kraju. dis je jos i pristojan. aman kao da si usao na set postapokalipticnog filma. uzas.

Leave a Reply