Azt hittem Griffin beszél a színpadon, mert már ő is kiugrott.
Ebből látszik, hogy orbánnak igaza volt, és a tiszások mind naplopók. /s
Nyilván amúgy tavaszi szünet van, és sokan vannak szabadságon. Viktor úgyis azt kérte, hogy vegyünk ki szabit a választás előtt, és segítsük a kampányt. Hát tessék.
De jól megy a Tiszasoknak… megmondták ,hogy a dolgozó emberek fideszesek akik nem dolgoznak azok Tiszasok…itt a bizonyíték😂😂😂😂./s.
Pedig itt ma valaki azt mondta, hogy a legtöbb ember 7-18 óra között nehezen elérhető…
Itt már nem dolgozik senki, mindenki április 12-ét várja (én is szabin vagyok március 28-a óta).
Sok munkanelkuli csoves fog csak a tiszara szavazni /s
Ezek után,ha nem lesz kormányváltás,akkor már sosem.. 🙁

Kulcs körzet, hajrá!
Azért az nem úgy van. Holdról drónozva kipukkadt ám az a tisza lufi.
Munkaidőben??? Orbán Viktor megmondta, hogy Magyarországon mindenki számára van megfelelő munkahely. Ha Orbán Viktor nem hazudott egy óriásit, akkor vajon honnan jön a Magyar Péter vidéki beszédeire összegyűlt hatalmas tömeg? Lehet, hogy mégis nekem van igazam, hogy az országban kb 1 millió munkanélküli gyűlöli Orbánt?
Kiraaaaly. A legjobb program a tavaszi szunet alatt
GDP? Az gatya
Doktor O1G is megmondta: ezek nem dolgoznak, léhűtő banda!
Érdekes, hogy az elmúlt két hétben elmaradoznak az űrből lőtt drónfotók is már…:)
Ebből is látszik, hogy a tiszások nem akarnak dolgozni! Munkaalapú izé! Hörrdörr!
Fontos körzet! Hajrá🇭🇺🇭🇺🇭🇺
Tavaszi szünet van. Mindenki otthon családdal. Nem véletlenül nyomja MP reggel 7től 💪🙂
nagyon várják a vasárnapot
Ott voltam!
Mert tudjátok a Tiszások nem dolgoznak hanem Prüsszel küldi a lóvét
Naugye, ez bizonyítja, hogy a Tiszások nem dolgoznak!
27 comments
Jó látni, hogy nagyon fiatalok és idősebbek is ott vannak.
https://preview.redd.it/z7ndu0x6xqtg1.jpeg?width=2532&format=pjpg&auto=webp&s=77c87455168a7deea5bc9b2928e277c03173b4cd
Dabas
Vége van!!
Úristen very big.
Na és dolgozni ki fog?! /s
Azt hittem Griffin beszél a színpadon, mert már ő is kiugrott.
Ebből látszik, hogy orbánnak igaza volt, és a tiszások mind naplopók. /s
Nyilván amúgy tavaszi szünet van, és sokan vannak szabadságon. Viktor úgyis azt kérte, hogy vegyünk ki szabit a választás előtt, és segítsük a kampányt. Hát tessék.
De jól megy a Tiszasoknak… megmondták ,hogy a dolgozó emberek fideszesek akik nem dolgoznak azok Tiszasok…itt a bizonyíték😂😂😂😂./s.
https://preview.redd.it/p198ibmvxqtg1.png?width=703&format=png&auto=webp&s=dc2afc8f277597d8b3219e0c40dfec84a0e2929a
Pedig itt ma valaki azt mondta, hogy a legtöbb ember 7-18 óra között nehezen elérhető…
Itt már nem dolgozik senki, mindenki április 12-ét várja (én is szabin vagyok március 28-a óta).
Sok munkanelkuli csoves fog csak a tiszara szavazni /s
Ezek után,ha nem lesz kormányváltás,akkor már sosem.. 🙁

Kulcs körzet, hajrá!
Azért az nem úgy van. Holdról drónozva kipukkadt ám az a tisza lufi.
Munkaidőben??? Orbán Viktor megmondta, hogy Magyarországon mindenki számára van megfelelő munkahely. Ha Orbán Viktor nem hazudott egy óriásit, akkor vajon honnan jön a Magyar Péter vidéki beszédeire összegyűlt hatalmas tömeg? Lehet, hogy mégis nekem van igazam, hogy az országban kb 1 millió munkanélküli gyűlöli Orbánt?
Kiraaaaly. A legjobb program a tavaszi szunet alatt
GDP? Az gatya
Doktor O1G is megmondta: ezek nem dolgoznak, léhűtő banda!
Érdekes, hogy az elmúlt két hétben elmaradoznak az űrből lőtt drónfotók is már…:)
Ebből is látszik, hogy a tiszások nem akarnak dolgozni! Munkaalapú izé! Hörrdörr!
Fontos körzet! Hajrá🇭🇺🇭🇺🇭🇺
Tavaszi szünet van. Mindenki otthon családdal. Nem véletlenül nyomja MP reggel 7től 💪🙂
nagyon várják a vasárnapot
Ott voltam!
Mert tudjátok a Tiszások nem dolgoznak hanem Prüsszel küldi a lóvét
Naugye, ez bizonyítja, hogy a Tiszások nem dolgoznak!