Sveiki,
Pirksiu nauja dviratį, nes dabartinis jau savo atgyveno ir tvarkyti kainuos daugiau nei jis pats vertas. Galvoju apie Gravel tipo dviratį, manau sau galiu leisti kažką iki 1600 euru, bet pigesnis variantas labiau patiktu. Todėl reikia labiau išmanančių žmonių patarimų koks dviratis yra geresnis. Vaidinu "endurance" atletą, tai per viena prisėdima nuvažiuoju nuo 40 iki 120 km ir šįmet planuoju nuvažiuoti 200km+. Keliai man patinka įvairus, dabar pagrinde asfaltas, nes toks dviratis, bet su gravel bus galima daugiau važinėti miškais, žvyrkeliais ir t.t. Nusižiūrėjau šituos dviračius:
https://dviraciuarena.lt/dviratis-28-bulls-grinder-3-12g-zalias-lt (Buvau atsisėdęs ir pravažiavęs gyvai, visai patiko)
Dar girdėjau geru dalykų apie Canyon Endurance AllRoad, bet jis dabar "Out of stock", jeigu iki pirkimo atsirastu, tai irgi variantas būtu. O jeigu ne, tai rinksiuosi iš tu kur linkai sumesti.
Iš esmės iš savo namų darbu išmokau kad svarbiausia hidrauliniai stabdžiai, visa kita nelabai svarbu 😀
GRX groupsetas labiau performance yra, o CUES ilgiau laiko ( Tai gal CUES geriau mano atveju?)
Ko man patinka tas Bulls tai kad jis turi daug tvirtinimo taškų ir yra patogus.
—
Shoddy-Security310