Ostukorv 14. Kas nüüd olen veidi tervislikum? — FoxB0B Tags:Estonia 8 comments Sa ostad kõige kallimat sitta…. vaata liitri hinda, bro Pagan kus sokiperemees nüüd paugutama on hakanud 🥹 Miks su jobisokid peidus ei ole? Su jalad on väga pisikesed. Eestis on veel lubatud Capri Sun või? Ma ise elan välismaal, lihtsalt küsin, kuna oli just meedias et see on bännitud kuna nii mürgine. Sokke ei soovita süüa. Perse ei ole osa 14. Hoopis 10 See on sul ühe kuu peale või kahe nädala? Küsin, kuna arvutan ise ka hetkel kaloreid, et rannahooajaks koonduslaagri vormi saavutada. Leave a ReplyYou must be logged in to post a comment.
Eestis on veel lubatud Capri Sun või? Ma ise elan välismaal, lihtsalt küsin, kuna oli just meedias et see on bännitud kuna nii mürgine.
See on sul ühe kuu peale või kahe nädala? Küsin, kuna arvutan ise ka hetkel kaloreid, et rannahooajaks koonduslaagri vormi saavutada.
8 comments
Sa ostad kõige kallimat sitta…. vaata liitri hinda, bro
Pagan kus sokiperemees nüüd paugutama on hakanud 🥹
Miks su jobisokid peidus ei ole?
Su jalad on väga pisikesed.
Eestis on veel lubatud Capri Sun või? Ma ise elan välismaal, lihtsalt küsin, kuna oli just meedias et see on bännitud kuna nii mürgine.
Sokke ei soovita süüa.
Perse ei ole osa 14. Hoopis 10
See on sul ühe kuu peale või kahe nädala?
Küsin, kuna arvutan ise ka hetkel kaloreid, et rannahooajaks koonduslaagri vormi saavutada.