Nizozemac planira privatnu plažu u Rovanjskoj, zna li on išta o hrvatskim zakonima? — Anketskraft Tags:Croatia 7 comments Zna, zato i planira 😅🤷🏻 Zna, zato i pokusava u Hrvatskoj, a ne negdje drugdje. I nije jedini. Znam za jos jednog stranca koji oblikuje plaze u Hrvatskoj. Pa vjerojatno ne, ali zna rođu he he A tko će ga spriječiti? Vjerojatno zna ali svejedno će ići s projektom jer isto tako zna da se, kad imaš novaca, kod nas sve može dogovoriti. Ne zna, dakle uklopit ce se Ne moze nista jer je zakon o javnom dobru jasan. Ako to budu mijenjali, treba ogroman prosvjed. Leave a ReplyYou must be logged in to post a comment.
Zna, zato i pokusava u Hrvatskoj, a ne negdje drugdje. I nije jedini. Znam za jos jednog stranca koji oblikuje plaze u Hrvatskoj.
Vjerojatno zna ali svejedno će ići s projektom jer isto tako zna da se, kad imaš novaca, kod nas sve može dogovoriti.
7 comments
Zna, zato i planira 😅🤷🏻
Zna, zato i pokusava u Hrvatskoj, a ne negdje drugdje. I nije jedini. Znam za jos jednog stranca koji oblikuje plaze u Hrvatskoj.
Pa vjerojatno ne, ali zna rođu he he
A tko će ga spriječiti?
Vjerojatno zna ali svejedno će ići s projektom jer isto tako zna da se, kad imaš novaca, kod nas sve može dogovoriti.
Ne zna, dakle uklopit ce se
Ne moze nista jer je zakon o javnom dobru jasan. Ako to budu mijenjali, treba ogroman prosvjed.