Još jedan dobar primjer ksenofobije. Pa kažu da su njihovi dečki uredni i čisti, a tko to navodno nije? Možda su dečki uredni i čisti, al svakako mislim da autor ove objave nije baš čist čim piše ovakva sranja.
Zanimljivo kako se kvaliteta dostave mjeri po putovnici, a ne po tome dolazi li hrana topla i na vrijeme.
Umjesto da se priča o usluzi, brzini ili profesionalnosti, dobili smo javno ograđivanje od migranata, kao da je to neka posebna sigurnosna garancija.
—
paskatulas
3 comments
Ja sam prestao uopće naručivati putem tih platformi, naručujem samo od naših restorana i pizzerija s vlastitom dostavom
Još jedan dobar primjer ksenofobije. Pa kažu da su *njihovi dečki* uredni i čisti, a tko to navodno nije? Možda su dečki uredni i čisti, al svakako mislim da autor ove objave nije baš čist čim piše ovakva sranja.
Zanimljivo kako se kvaliteta dostave mjeri po putovnici, a ne po tome dolazi li hrana topla i na vrijeme.
Umjesto da se priča o usluzi, brzini ili profesionalnosti, dobili smo javno ograđivanje od *migranata*, kao da je to neka posebna sigurnosna garancija.
pa je u neku ruku, nemalo puta ovi kompletno sjebu dostavu. U većem broju uzoraka je relativno nebitno, al ako moš birat između 2% i 8% da će ti dostava bit sjebana, jasan je pobjednik