Tarbijakaitsega on ühendust võetud. Olen väsinud sellest, et mind petetakse üha rohkemate toodetega.

No_Emphasis_2011

13 comments
  1. Soovitan igaks juhuks ka kodus üle kaaluda, kasvõi igaks juhuks

2. Tore, et sa mingit konteksti ega selgitust ei lisanud, muidu ma vb saaks aru millest jutt käib ja hakkaks veel muretsema.

3. miks sa ostad sellist saasta. Maitsetugevdajad..

4. Nutikassad peavadki veidi vähem näitama ju, taara on sisse arvestatud?

5. Hiljuti ostsin erinevate ettevõtete külmutatud kirsse: Maxima ja Rimi omabränditooted ning Maahärra kirsid. Ainult Maahärra omas oli lubatud kaal kirsse. Nii Maxima kui Rimi pakendites oli kuni 40 g vähem (400 g pakid). Ajas natuke nutma küll, ja tekkis tunne, et peaks kaal kaasas poes käima.

6. Sellest minu arust väga ammu räägiti võsa reporteris ka, ära muretse, miski ei muutu 🙂

7. Sain ükskord Lidlist 500 g mangosid, mis kaalusid 790 g.

Aga sitad olid. Nägid ilusad välja, aga toored JA samal ajal koore alt juba pruunid. Tasuta lõunaid ei ole.

8. mine osta teistes kauplustes ka seda sama toodet nende kaaludega. ega siis rimi pole tootja. või kelle osas sa tarbijakaitsesse pöördusid? maaletooja?

9. 16g pilaffi said täiesti poolmuidu. Milles probleem

10. Kuna sa enne ostmist kaalu teadsid, siis siinkohal sa petta ei saanud, vaid tegid rumala ostuotsuse. Toode ise on petturlik küll. Teiseks, alakaalu küsimuses tuleb pöörduda PTA poole ja eks Tarbijakaitse sind ka sinna suunab.

Leave a Reply