Nedavno sam imala priliku ili bolje rečeno nepriliku surađivati s dotičnim Ivanom Jerkovićem koji se reklamira online kao stručnjak za marketing. Nakon obećanih brda i dolina od strane njega i njegove firme dogodilo se jedno veliko ništa. Trošili smo i trošili za ADS spend tj plaćene oglase na Facebooku i Instagramu po njegovoj sugestiji da će leadovi uskoro krenuti i da treba kampanji da se zalaufa. Trošak po leadu je bio prevelik, ali on i dalje ništa nije mijenjao, nego je prestao se javljati. Od početnog entuzijazma do ghostanja poruka došlo je vrlo brzo i non stop je govorio da je marketing takav i da dugoročno treba gledati za ostvarenje rezultata. Od tog nije bilo ništa. Naposlijetku sam, suočena s velikim ADS spendom i njegovim feejem koji je i veći od samog mjesečnog ADS spenda, prekinula sam suradnju.
To sve i nije bio toliki problem jer greške se u poslu događaju, mada je i trošak bio ogroman, problem je naslijedio nakon prekida suradnje, nakon čega je on obrisao Instagram i Facebook nalog moje firme i prestao mi odgovarati na poruke i pozive. Svi oglasi su bili ugašeni i oglasni račun od Facebooka je obrisan.
Uglavnom, jedno veliko razočaranje i zaobilazite ga u širokom luku za vaše dobro.
Također, sve ostale suradnje koje je imao do kad sam ja radila sa njim, koliko sam skužila su propale. Ako ste imali vi iskustva sa njim molim vas napišite u komentare ako je radio nešto slično, jer sada ne znam kako da vratim profile o kojima mi ovisi posao.
—
Open_Ostrich_3859
5 comments
Cim mu vidis facu/izraz lica vidis da je prevarant…
Jbt lik na fejsu ima masu mizoginih rantova, vidiš da je zakinut
Pa vidiš da je stručnjak, tebi je prodao foru.
Hm a ne znam, čovjek baš isijava vjerodostojnost
Isprike za sve iz Dubrave, pobogu i ja sam iz Dubrave. Ali ovaj izgleda kao tipicni klosar iz Dubrave.