https://www.theatlantic.com/ideas/2026/01/trump-letter-to-norway/685676/

Toto už by mala byť posledná kvapka. Treba okamžite sankcie na US.

TheSimon1

18 comments
  1. Videl som to a nebol som si isty ci je to az taky blbec alebo je to len joke

2. Ještě větší blbec, než jsme doufali… si teraz hovoria v Kremli, Pekingu, Nai Dillí…… 🤦‍♂️

3. Pri oranzovom dementnom pedofilovi clovek nikdy nevie.
    Mozno to posielal niektoremu z Jonas Brothers 😀

4. To mi fakt pripomína list, ktorý Homer písal filmu Smrtonosná pasca…

5. Viete čo? Čo ak? Čína dostane Taiwan,USA Grónsko a Rusko Ukrajinu taká je aktuálne hra týchto štátov a keď sa oni dohodnú tak mi budeme môcť šúchať nohami pod stolom. A netreba sa tváriť a idealizovať že nie.  Už sme nieže  budeme na druhej koľaji myslím teraz EU. 

6. Ta zmínka o člunu je fakt prdel, když si uvědomíte jak v US žerou tu legendu o pilgrim fathers a děti se učí jména tří lodí ze kterých vystoupili jako ilegální migranti a zabrali místním zemi

7. ten s amrikou nedopadne dobre. uz nakopil tolko sraciek, ze s amu to zosype na tu sprostu pedofilnu gebulu. nehovoriac o jeho rychlo postupujucej demencii. este budeme svedkami, ako sa posti v priamom prenose. lebo nikto mu nepovie, ze je cas sa pobrat. ked za rok dojebal takto ekonomiku usa, za dalsie tri bude usa po obcianskej vojne, alebo pade.. a tesi ma, ze budem u toho. tento svet si proste pyta vyjebat do analu horucim kutacom. a aj to dostane.

8. Už vieme akých 8 vojen ukončil? Ktoré to podľa neho sú?

9. Toto im naozaj napisal? Fakt neverim podla mna nejaka chujovina

Leave a Reply