Първо знам че Нова не ги признаваме за медия но отвреме на време и те имат нещо смислено да покажат.
Гледахме това с колегата докато вечеряме и честно казано толкова ми се отяде че ми се догади.
Да пребиеш човек до това състояние и да му скачаш и риташ главата докато е в безсъзнание и после да го пишем Средна телесна повреда когато си е чист опит за убииство . И ако смятаме показанията че те са си търсели някой да бият значи си е предомишлени .
Такива Животни , понеже това не е човешко държание , нямат място на свобода . А както е тръгнало си се гласят да ги пуснат докато човека се мъчи и не се знае дали ще оцелее .
Случая не е нов и вече беше качен тук когато стана , но буквално преди 2 дни го коментирахме с няколко колеги на вечеря какво стана с това момче … и ето нашата правна система отново в действие .
Качвам го тук защото мисля че може да има още хора които се интересуват от развитие по темата и просто защото ми се повръща и реших да споделя кофти чувството с вас .
—
Bloom3D1898
5 comments
М-м-м даааа. Само болен човек ще скача на главата на друг. Явно има “здравословен проблем”. Как така не го “осорвакаха за здраве” там в пандиза?
При бай Ставри … строг но справедлив. …. Първата година е трудно, после се свиква
https://youtu.be/l9aRLes7mLA?si=IF1TKBUqfYzQkTUq
Къде е оня палячо да ми обясни, че това е частен случай и не мога да си правя изводи за определен етнос на базата на тези СТОТОЦИ частни случаи на непредизвикана животинска жестокост ?
Дмс багери и да бутат катуните и да ги изнасят всичкото мангал.
Закона има ясни определения какво е средна и какво е тежка телесна повреда. Ако човека умре, което би било по-голямата трагедия, може да се смени обвинението на убийство. Целта е да бъде осъден, ако сложат опит за убийство ще трябва да доказват умисъла и желанието да го умъртви което е много трудно.
Трябва да преразгледаме решението за строеж за центрове за имигранти извън София.