Sveiki, meklēju veikalus, kur nopirkt interesantas un kvalitatīvas drēbes. Galvenokārt interesē augšdaļa – krekli, hudiji, jakas.

Uzreiz teikšu ka šoreiz Zalando/aboutyou etc būs pārak mainstream. Laigan tur var atrast arī labus gabalus, fokuss ir galvenokāŗt uz jau zināmiem street/fashion brandiem. Gribēos arī atbalstīt vietējos "EU" ražotājus pa tiešo. Un galvenokāŗt visi šie populārie viekali vairāk tēmēti uz cilvēkiem, kas nopērk tumši zilu navy tommy hilfiger džemperi un uzskata sevi par stilīgu. Atvainojiet ja kādu aizskaru, fashion icebergā neiedziļināšos bet tie kas zina, tie zina.

Es galvenokāŗt meklēju EU ražotājus, kam ir kvalitatīvi materiali ar interesantiem siluetiem, krāsām un piegriezumiem. High fashion nevaru atļauties, bet piemēram par labu hoodiju esmu gatavs samaksat ~100-150eur.

Kā piemērs – caur FB reklāmām uzdūros šādam, bet tas ir USA based un būs jāmaksā importa nodokļi. Viņiem ļoti interesantas drēbes, it īpaši military stila līnija.

KARAKU | Premium Men’s Vintage Aloha Shirts, Workwear & Japanese Stree – Karaku

kristapszs

10 comments
  1. Alpha Industries, Ralph Lauren, Stone Island bet vajag algu virs vidējā.

2. Bestsecret, uniqlo

Edit: es sapratu, ka neesmu stilīgs, umm -humpalās.

3. Stone Island, UNIQLO, bieži kaut ko interesantu no MrPorter

4. Nesen uzsēdos uz vintage humana.  Klāsts vīriešiem krietni plašāks par standarta ķēdi 

5. 1. nodaļa

Industriālā revolūcija un tās sekas ir bijušas katastrofa cilvēku rasei.

6. SVD, END, ssense, Warsaw sneaker store( tur ir apģērbi). Šajos bieži vien ir normālas Sales. Var ari designer paķert pa 150-200. Bet pačeko arī COS e-veikalu, liela izvēle.

7. > bet piemēram par labu hoodiju esmu gatavs samaksat ~100-150eur.

jebal, Tu tikko noraksturoji manu aptuveni 2-3 gadu budžetu drēbēm. 😀

Leave a Reply