Čaute,

ako na vás pôsobí IVPI?
https://ivpi.sk/
Nie je to taký LinkedIn Circlejerk IRL? Poznáte niekoho, kto by tam absolvoval štúdium? Mne blikajú všetky kontrolky, ajkeď pri referenciách človek nájde aj zaujímavých ľudí (trebárs doktori, ajkeď no, aj Kotlár je MUDr.).

Podľa Finstatu vedeli vygenerovať aj slušné zisky ale nič out-of-this-world money.

Disclaimer – nemám záujem o štúdium, ani nikto z mojich známych. Len ma zaujíma ako takéto inštitúcie fungujú, či to je čistý moneygrab, na úrovni Dubnický technologický inštitút a všelijake Sládkovičovské a Skalicke VŠ. Dajme tomu, že moja motivácia je taká, že som nedávno spoznal človeka, ktorý je s IVPI asociovaný a trošku si ho potrebujem preklepnúť (jedná sa o profesionálny, nie romantický vzťah).

Infertile_Somalian

1 comment
  1. Čo chceš vlastne počuť? Klasické MBA ako každé iné na Slovensku. Nie je to titul, tobôž nie zahraničný, nieje to nijako právne regulované, môže si to vydávať ktokoľvek.

Komentár s DTI chápem, ale DTI je aspoň oficiálne vysoká škola, ktorá musí byť akreditovana za rovnakých zákonných podmienok ako každá iná na SR. Tieto inštitúty ako IVPI a pod. si prakticky vydávajú bezcenne papiere s tromi písmenkami ako tzv. “profesijný titul”, aj keď by sa to skôr malo volat profesijný certifikát, školenie, whatever. O titul sa nejedná.

Nevravím, ze informácie ktoré sa ram dozvies musia byť nutne zlé, ale ber to tak, ze prakticky to dostane každý kto si to zaplatí.

Leave a Reply