Mesacne platis za plyn 300e? To vykurujes 800m barak?
Obnov dom človeče.
Zrovna nedavno som aj ja zistil, ze skurvena energopomoc vlastne nie je o znizeni doterajsich platieb, kedze uz tak niekto moze mat problem platit zdrazene potraviny a ine veci. Nieee, energopomoc je na to, aby clovek platil rovnako alebo mierne viac. A hajzli, ako aj ja, ktori energopomoc nedostanu, tak pekne zaplatia o 100+% viac, aby mali vo vlade na odmeny za predstierane znizovanie zasrateho statneho dlhu, ktory sami vytvaraju a stale prehlbuju svojim kradnutim.
sa tesim ked podovne veci pridu dochodcom❤️❤️
Vykouřit Putina a stejně to mít drahý? Good deal
Ja len nerozumiem, že prečo teda berieme ten dobrý lacný ruský plyn keď aj tak je drahý??
Tiež mi prišlo zvýšenie o vyše sto percent.
Mne cca 50% radost vomne… z 85 na 130
Pri každej inej vláde by si platil rovnako.. či myslíš, že nie?
Pekný tunel od Fica pre Křetinského sponzorovaný EU a luďmi…
Sranda ze energie na trhoch stoja 1/5 oproti covidu a teraz treba energopomoc…
12 comments
Mesacne platis za plyn 300e? To vykurujes 800m barak?
Obnov dom človeče.
Zrovna nedavno som aj ja zistil, ze skurvena energopomoc vlastne nie je o znizeni doterajsich platieb, kedze uz tak niekto moze mat problem platit zdrazene potraviny a ine veci. Nieee, energopomoc je na to, aby clovek platil rovnako alebo mierne viac. A hajzli, ako aj ja, ktori energopomoc nedostanu, tak pekne zaplatia o 100+% viac, aby mali vo vlade na odmeny za predstierane znizovanie zasrateho statneho dlhu, ktory sami vytvaraju a stale prehlbuju svojim kradnutim.
sa tesim ked podovne veci pridu dochodcom❤️❤️
Vykouřit Putina a stejně to mít drahý? Good deal
Ja len nerozumiem, že prečo teda berieme ten dobrý lacný ruský plyn keď aj tak je drahý??
Tiež mi prišlo zvýšenie o vyše sto percent.
Mne cca 50% radost vomne… z 85 na 130
Pri každej inej vláde by si platil rovnako.. či myslíš, že nie?
Pekný tunel od Fica pre Křetinského sponzorovaný EU a luďmi…
Sranda ze energie na trhoch stoja 1/5 oproti covidu a teraz treba energopomoc…
https://preview.redd.it/2i5r371qi5fg1.jpeg?width=3024&format=pjpg&auto=webp&s=c887a6783ad38753447e1cf290ef32b0b95e7337
Aj nám prišlo…dvojizbový byt,s vlastným kotlom a vykurovaním…píšem odvolanie ✌️
Wtf.
150m2, kurenie aj tepla voda na plyn, zalohova po zvyseni 70.
To je postavene z vaty ci perma vetranie alebo co…