Toto boli najdlhšie a najbolestivejšie dve hodiny tohto roka. Všetci, čo prednášali, mali tie isté naučené drísty:

* zlá EÚ

* iba dve pohlavia

* zlý progresivizmus

* iba tradičné hodnoty

* zlý Green Deal a pod.

Všetko, čo ste už počuli.

Nedalo sa to počúvať. V jednom dychu hovoria, ako musíme zaistiť budúcnosť našim deťom, a v druhom ich urážajú a robia si z nich srandu. Dokonca sa im podarilo spojiť COVID s progresivizmom. A aby toho nebolo málo, volali po zákonoch na zakázanie progresívnych strán. A všetci len tlieskali a smiali sa. Bola to studená sprcha. Títo ľudia nikdy nebudú schopní spolunažívať s iným názorom.

Náhodou som narazil na jedného z mojich obľúbených de******: Rozhovory Maslovíčko. Celkom milý, nevadilo mu podať ruku a spraviť fotku. Keby len vedel, že si podával ruku s progresívnym človekom. Možno by si ju teraz amputoval.

IbaMarcusYT

8 comments
  1. a vysledny efekt rovnaky, ako protesty proti vlade, cize nic. v podstate maju vyssiu efektivitu.

2. Tradičná rodina, to je tá keď ide po robote do krčmy, prídem zjebaný jak rešeto, vytrieskam deti, vyjebem ženu za 5 minut na misionára a neumytý odpadnem v posteli? Alebo tá rozvedená, kde foter neplatí alimenty ale robí za 4k do ruky na stavbe a hrá budky ako keby na nich záležal jeho život?

3. Fotka celkom funny. Pán, čo nás fotil, hneď zahlásil: „Hádam nie s maskou.“ Povedal som mu, že moja rodina sú progresívci a nechcem, aby ma spoznali. Na to povedal: „Občas treba ísť proti rodine.“

Na námestí tlieskal, keď všetci vykrikovali o záchrane tradičných rodín a vzťahov… Toto si proste nevymyslíš.

4. Myslím že na Andreja Palka (syna bývalého MV superkktkonzervy Vladimíra P.) si nenarazil náhodou keďže bol jedným z organizátorov rovnakého smiešneho protestu v KE

5. Prišlo by oveľa viac ľudí ale polovici sa koče a kone zasekli v bahne

6. Ako jebnutý musíš byť protestovať proti systému, ktorý ti umožní protestovať? Keby zo slovenska zmizol progresivizmus, liberalizmmus a demokracia, tak sa ocitnú v severnej kórei, kde si ani neprdnú bez dovolenia a aby o tom niekto vedel.

Títo kokoti protestujú proti veciam ako: rovnosť príležitostí, ochrana individuálnych práv, sociálnej spravodlivosti, spravodlivejšej spoločnosti, transparentnosť moci a vynakladania s ich peniazmi, ochrana súkromia, spravodlivé a funkčné súdy.

no môže byť niekto tak jebnutý?

7. Proti comu oni konkretne v nasom state protestunu? Nejake body?

Leave a Reply