ICE smaknuo još jednu osobu na ulicama Minneapolisa — Colonel__Kuratz Tags:Croatia 5 comments Bez brige, neki ce i dalje opravdavati ovaj gestapo. Prosječni američki policajac prođe kroz nekih 650 sati obuke. Za usporedbu, finski prođe kroz više od 5000. Reda radi, da znate zašto im se redarstvenici ponašaju kao pećinski ljudi. dok i oni sami ne dobe po pički užas. ali kakve veze ovo ima sa Hrvatskom? Jos su ga naknadno upucali par puta ekstra, da budu stvarno sigurni da je mrtav. A oteli su i ekipu koja ih je snimala na ulici. Iskreno me zanima, koji ce gmaz moci branit ovako nesto. Leave a ReplyYou must be logged in to post a comment.
Prosječni američki policajac prođe kroz nekih 650 sati obuke. Za usporedbu, finski prođe kroz više od 5000. Reda radi, da znate zašto im se redarstvenici ponašaju kao pećinski ljudi.
Jos su ga naknadno upucali par puta ekstra, da budu stvarno sigurni da je mrtav. A oteli su i ekipu koja ih je snimala na ulici. Iskreno me zanima, koji ce gmaz moci branit ovako nesto.
5 comments
Bez brige, neki ce i dalje opravdavati ovaj gestapo.
Prosječni američki policajac prođe kroz nekih 650 sati obuke. Za usporedbu, finski prođe kroz više od 5000.
Reda radi, da znate zašto im se redarstvenici ponašaju kao pećinski ljudi.
dok i oni sami ne dobe po pički
užas. ali kakve veze ovo ima sa Hrvatskom?
Jos su ga naknadno upucali par puta ekstra, da budu stvarno sigurni da je mrtav. A oteli su i ekipu koja ih je snimala na ulici.
Iskreno me zanima, koji ce gmaz moci branit ovako nesto.