Otsisin ja üllataval kombel pole tulnukas Rohaanist siin juttu olnud.
Allpool mõned nopped artiklist.
Bashaar ütles, et järgi oma kõige suuremat põnevust elus ja kõik su unistused saavad täituda. Jällegi tore mõte, olin nõus. Hakkasingi järk-järgult tegema neid samme ja nägin, kuidas mu elu muutus paremaks. Siis sain aru, et see kõik on tõsi. Ühel hetkel tekkis tunne, et tahan Bashaariga isiklikult rääkida.
Kus see Bashaar pesitseb?
Kusagil Ameerikas, Floridas vist. Võimalus on sinna sõita, aga see läheb päris kalliks ja seanss, mille üks mu sõber võttis, maksis 2000 eurot. Siis leidsingi Linuse, kes kanaldas kedagi Rohaani-nimelist tulnukat. Polnud kuulnud, aga mis sest, kui info on sama. See on odavam ja mulle kättesaadav.
- Tulnukad ütlevad, et pisarad on automaatne puhastussüsteem ja neid ei maksa karta.
- Minu kohtumine Linusega on tulnuka süü.
- Usun, et 90% inimestest arvab, et mu mees on tulnukas. Ta ei ole kanaldades seesama inimene, ei räägi sama hääletooniga. Kõik näoilmed ja žestid on teistsugused.
- Rohaan ega tema hing ei tule Linuse kehasse. Keha on ikkagi Linuse oma, aga Linuse aju enda isiksuse pool lükkub magama ja sisse tuleb Rohaani isiksus. See on telepaatiline ühendus.
- Rohaan ütleb, et hinge seisukohalt on planeet Maa üks põnevamaid kohti, kus olla. Just praegu toimub negatiivsuse muundumine positiivsuseks.
- On olemas ka selline reaalsus, kus planeet Maa on tuumasõjas hävinenud. Rohaan ütles, et sellele planeedile me väga ei lähe ja sellega ei räägi, sest seal on väga igav. Seal pole kedagi.
- Rohaan on rääkinud, et nad ei lase meil teha tuumasõda.
Teises loos mõned endised grupiliikmed väidavad, et kanaldaja (või tulnukas) ajab jama ja tahab ainult kebensit teha.
Tahaks teada, mida arvate. Võibolla keegi on ise kanaldamisest osa saanud ja on valmis jagama, mida tulnukas rääkis.
—
Over-Hour-8010
3 comments
Sul on vist ikka väga igav.
Kebens ja papp on üldiselt liikumapanevad jõud, selles suhtes on Rohaan oma jope.
Peaasi.ee