Taky vás sere jak Google automaticky překáldá Reddit výsledky do češtiny? — BigRedCheez Tags:Czech RepublicCzechia 4 comments To musi jit nekde nastavit, nedela mi to ani jednim smerem. (pokud to tedy neni nejaky experiment, kdy se to u ruznych uzivatelu chova jinak) Mne sa to deje opačne a prekladá mi posty do angličtiny. Kdyby jenom do češtiny, měl jsem i odkazy na přeložené posty ve slovenštině, němčině a nějaké azbuce… Ano, vždycky až po kliknutí když vidím tu lámanou češtinu mi to dojde. Leave a ReplyYou must be logged in to post a comment.
To musi jit nekde nastavit, nedela mi to ani jednim smerem. (pokud to tedy neni nejaky experiment, kdy se to u ruznych uzivatelu chova jinak)
Kdyby jenom do češtiny, měl jsem i odkazy na přeložené posty ve slovenštině, němčině a nějaké azbuce…
4 comments
To musi jit nekde nastavit, nedela mi to ani jednim smerem. (pokud to tedy neni nejaky experiment, kdy se to u ruznych uzivatelu chova jinak)
Mne sa to deje opačne a prekladá mi posty do angličtiny.
Kdyby jenom do češtiny, měl jsem i odkazy na přeložené posty ve slovenštině, němčině a nějaké azbuce…
Ano, vždycky až po kliknutí když vidím tu lámanou češtinu mi to dojde.