Mersin'de Barış Turgut liderliğindeki organize suç örgütü, lavaş ekmeği piyasasını ele geçirmek amacıyla fırın ve esnafa tehdit, baskı uygulamış; 2 kasten yaralama ve 10 silahlı saldırı (kurşunlama) gerçekleştirmişti. Operasyonda 38 şüpheli gözaltına alındı, Barış Turgut dahil 17 kişi tutuklandı, 19 kişi adli kontrol altına alındı. Ele geçirilenler: 1 uzun namlulu silah, 5 ruhsatsız tabanca, 1 av tüfeği, 23 araç ve 85 banka hesabına bloke (son 5 yılda 10,7 milyar TL hareket).

https://x.com/i/status/2015667060651827636

Kewroi

14 comments
  1. Bu ülke beni artık şaşırtamaz diyorum her seferinde ama lavaş mafyası ne amk

2. Lavaşla başlayıp oradan tantunicilere yürüyeceklerdi demek. Ya da kokolu lavaş diye bir şey var ve yakında tarifini okuyacağız

3. Ah gariban Türkler hiç bir şeyden haberiniz yok maalesef.

1940 lardan sonra ülkenin en çok ezilen gariban kesimi Türklerdir.

Çirkeflik yapmadıkları için kavga, dövüş, hapis , dava işlerinde isimleri geçmez,

ama çalışkanlıkları sayesinde de imkansız şartlarda bile kimseye muhtaç olmadan yaşar giderler…

Bunlar çok normal şeyler. Örneğin duyduğum en garip mafyalardan biri de Un Amelesi Mafyasıdır.

İzmirde kamyondan un indirtip deponuza koymak istiyorsanız , bu işi Ağrılı bir ekibe yaptırtmak zorundasınız…

4. Dönemsel meyan kökü şerbetçileri, ramazan pidesi, geçici dövmeci, mafyası diye gider

5. Bu doğru bilgi bu arada zeytinli poğaça yiyemeyişimizin sebebi de poğaça piyasasını ele geçirmeye çalışan zeytin lobisi

6. lan ben bunu bir takma isim falan sanmıştım harbiden lavaşmış konu

Leave a Reply