Mene samo zanima jel netko njih plaća ili ovi ljudi fakat ovako razmišljaju samo zato jer je film vezan za Srbiju?

Comfortable_Reach248

17 comments
  1. Ma film je dobar,uzivancija..Pusti te bez poslicare.

2. Znam da je dobar kad ekipa pocne s yugovrijeđanjem

3. skroz istina za film 260 dana. odlican film i potresna prica, na kraju emitiran po studentskim kinima i losim dvoranama.. cenzuriranje istine i hrvatstva..

4. A realno što drugo očekivati od Facebook komentara osim kompleksa i plaćenika?

5. Film nije za osobe s niskim IQ, a ima ih među desničarskom populacijom. Njima je Thompson najveći domet kulture. Pitanje je jesu li knjigu ikad pročitali.

6. Podsjeća me na nedavnu reklamu Sidney Sweeney i reakciju na isto.

Sramote se nićime, uvrijede se svaćime. Dve grupe majmuna u kavezima koji se međusobno gađaju govnima.

7. Iznenadio bi se da je itko u tim komentarima zapravo pogledao film.

8. Vidis da su to sve neki penzici, izbjegavam fejs u potpunosti jer stariji ljudi nemaju sta drugo raditi nego srati po svemu tamo, a i sadrzaj portala je takav da ih mami na komentiranje. Svaka osoba koja komentira tamo je zaostala u vremenu ili je jednostavno glupa. Najjace mi je kad stavljaju starije slike sebe ili nekog sela i onda pisu koliko su danasnje generacije losije nego oni.

9. Na stranu ti debili, ja sam pogledao trailer, meni je takva vrsta regionalnog humora toliko isfurana, kao da se ne moze snimiti nista drugo kod nas.

10. Nikad nisam vidio toliko reklame na HRT-u za neki hrvatski film koliko za 260 dana jakova sedlara. Nigdje, nikako. Svako Dobro jutro Hrvatska unazad barem mjesec dana svaki dan ide trailer.

11. Ti ljudi će reći da je Hrvatska granica sa Srbijom jugo-izmišljotina i da to ne postoji, Hrvatska na istoku graniči sa Švicarskom.

Leave a Reply