Osobne sa z toho extrémne teším, pretože už dlho si myslím, že toto normálne nie je a malo by sa proti tomu bojovať. Samozrejme nie len telefonovanie, ale aj pozeranie videí bez slúchadiel (ak to robíš, tak áno, "aJ KeĎ tO mአPoTicHu 🤤").

Podľa mňa by sa to nemalo riešiť len v MHD, ale všeobecne na verejnosti. Pretože čím ďalej, tým viac ľudí si myslí, že to je normálne a v poriadku, a čím ďalej, tým viac sa to normalizuje. Normálne to nie je, prestaňte s tým. Dajte si ten telefón ku uchu alebo si dajte slúchadlá, bodka. Je to základ slušnosti kurva.

thedevilsheir666

3 comments
  1. Mňa ľudia ktorí toto robia úplne fascinujú. Včera som v obchodnom dome videl pipku ktorá držala telefón pred ústami a rozprávala spôsobom že si nevedel či ťa oslovila alebo či telefonuje. Všetci sa na ňu pozerali, čo si zjavne užívala.

2. Som za! Tiež ma nezaujíma business cudzích ľudí v preplnenej MHDčke. Stačia mi zvuky kašľajúcich detí, ktoré si zaboha nevedia zakryť ústa.

3. najlepsie su silno vrieskajuce deti ktorým rodicia nic nehovoria. A chrhclajuci, kašlúci ludia ktori si nijako usta nezakryvaju a tvária akoby ich životnou misiou malo byt nakazit co najviac ludi v ich dosahu..

Leave a Reply