Lindsey Graham: Bu hafta Kürtlere karşı düşmanlık besleyen herhangi bir hükümete veya gruba ağır yaptırımlar uygulamayı amaçlayan bir yasa tasarısı sunacağım. Kürtleri Kurtarma Yasası’nın güçlü bir iki partili destek alacağına inanıyorum ve etkili olabilmesi için caydırıcı bir güce sahip olması gere

ackermantrades

10 comments
  1. “Suriye’de giderek kötüleşen durumu büyük bir endişeyle takip ediyorum. Kürtler, Türkiye ile birlikte hareket eden yeni Suriye hükümetinin tehdidi altındalar.

IŞİD halifeliğinin yok edilmesinde baş müttefikimiz olan Kürtleri yüzüstü bırakmak, Amerika’nın itibarı ve ulusal güvenlik çıkarları açısından bir felaket olacaktır.

Bu nedenle, Kürtlere karşı düşmanca eylemlerde bulunan herhangi bir hükümet veya gruba ağır yaptırımlar uygulanmasını öngören bir yasa tasarısını bu hafta sunacağım. ‘Kürtleri Koruma Yasası’nın (The Save the Kurds Act) her iki partiden de güçlü bir destek göreceğine inanıyorum; bu yasanın etkili olabilmesi için yaptırım gücünün yüksek olması şart.

Takipte kalın.”

Gibi bir şeyler

2. Esas bu yavşak gibi adamların Amerika’da federal soruşturma yemesi gerekiyor ama o lobi gücü Türkiye’de yok.

3. Amerika’da yaşıyorum. Lindsey Graham aptal bir pislik herif. Kimse onu dinlemiyor veya ciddiye almıyor.

4. Aynı herif geçen hafta iranlılara yardım yolda da diyordu. Aynı güveni veriyor 😀

Leave a Reply