Podotýkám, že jsem na stejné straně názorového spektra jako milí korzáři (dokonce jsem je volil od své plnoletosti, který nastala v roce 2005 téměř v každých volbách), ale tyhle akce mi přijdou totálně trapné.

Temporary_Bison_6530

24 comments
  1. Tak to je stejná komedie jako když chodili pozpátku. Prostě banda komediantů a nic víc.

2. Vy tomu ale vůbec nerozumíte. KAŽDÁ reklama je dobrá reklama. Bude se kvůli tomu o nich psát + jasně ukáží kde stojí. Je to win win. Dnešní politika prostě cringe je, viz včerejčí tiskovka Macinky “jsme strašně zlí no”.

3. Víš ty co, když ti kokoti dělají tyhle věci, tak ať si opozice dělá co chce, současná vláda je cirkus.

4. Cringe to je, ale řekl bych, že je to stále lepší jak kostým hranolky. I když co my víme, v čem přijdou poslanci ANO podpořit svoji ministryni financí až se bude hlasovat o státním rozpočtu. 🤷‍♂️

5. Já Piráty nevolil, ale zase je podle mě lepší ukázat na které straně stojím, než mlčet a hledět do země. Ano forma je taková vtipná, ale za mě lepší než nic.

6. Obávám se, že Piráti dělají vše pro to, aby v příštích volbách nezískali ani 5 %

7. 1000x radši Piráty ve flanelu s cringe podtónem, než proruskýho prvoka Macinku.

8. me to prijde uplne v klidu, ale co je opravdu cringe je tvuj post, kazdej to mame nejak hozeny no:)

9. Za mě lepší než třeba vyhrožovat prezidentovi, stýkat se s mafiánama apod. Ale asi nejsem tak náročný 😄

10. cringe, ale pořád lepší cringe piráti než ten zbytek co tam sedí v parlamentu

11. To je zas nějaká Hřibovina, ne? On je na tyhle *ičoviny expert.

12. * Cringe podle ANO 250milionů pro Agrofert.
    * Cringe podle Motoristů – dělat z Česka ruskou kolonii.
    * Cringe podle ODS – mafián ministrem spravedlnosti.
    * Cringe podle Pirátů – symbolem podpořit Prezidenta.

Piráti nemají žádné substancialní kritiky, jenom takové dětinské posmívání. Nejhlasitější body proti nim jsou, že předseda má dredy a že si zvolili schopné mladé poslankyně. Je až neuvěřitelné, jak dlouho se drží tak skvěle.

13. Je to gesto, ale na druhou stranu všude teď o nich píšou. Například vůbec netuším, co teď ve sněmovně dělá třeba TOPka nebo STAN?

14. Piráti po volbách jdou naprosto full retard mód.
    Myslim, ze všichni chceme normální kompetentní vládu a ne nekoho, komu jako dobrej protest přijde chodit pozadu….

15. Cringe možná pro někoho, ale účel to plní, mluví se o tom, a je to za mě dobrá strategie.

16. Já to podporuju.

Nechci volit politiky, kteří sedí a mlčí v poslanecké sněmovně.

Ale respektuji, že každý preferuje něco jiného.

17. Tohle mi na rozdíl od spolupráce s Cukrovou Denčou cringe fakt nepřiijde.

18. Proč Piráti pokaždý i ty nejlepší postoje prezentujou tak strašně cringe způsobem? Košilky, chození pozpátku… Takhle potápí svoje snahy a působí jen jako banda infantilů, a pokaždý, když o nich čtu, se v tomhle názoru utvrzuju

Leave a Reply