Čudujem sa, že mu ľudia neverili, bolo jasné, že to spôsobil ten druhý vodič. Do basy s ním! 🤠 — SnooRegrets5283 Tags:Slovakia 7 comments Musí jebať, nie? Pelle bude rozhodovat o treste? to je co za novota zase? jeho farizjestvo – pokrytec Peter – Kral slnko z vole bludu sipim ze trestom bude ze Gasparko bude robit kliky v spodnom pradle v prezidentskej pracovni a potom este nejake slahani remenom mafiansky stat pelle trošku pohryzka a potom urobi čo šef nakaže. Fascinujuce, doteraz som si myslel, ze ked predbiehas auto, ktore odbocuje a narazis do neho, tak to je tvoja chyba. Evidentne nove pravidla. – Aká bola maximálne povolená rýchlosť? – 50. – Tak napíš tam 50. – A nebude to podozrivé? – Tak napíš 54. Som veľmi rád že nešiel ani o kilometer za hodinu rýchlejšie, to by už niekto mohol spochybniť porušenie rýchlosti. Leave a ReplyYou must be logged in to post a comment.
Pelle bude rozhodovat o treste? to je co za novota zase? jeho farizjestvo – pokrytec Peter – Kral slnko z vole bludu sipim ze trestom bude ze Gasparko bude robit kliky v spodnom pradle v prezidentskej pracovni a potom este nejake slahani remenom
Fascinujuce, doteraz som si myslel, ze ked predbiehas auto, ktore odbocuje a narazis do neho, tak to je tvoja chyba. Evidentne nove pravidla.
– Aká bola maximálne povolená rýchlosť? – 50. – Tak napíš tam 50. – A nebude to podozrivé? – Tak napíš 54.
Som veľmi rád že nešiel ani o kilometer za hodinu rýchlejšie, to by už niekto mohol spochybniť porušenie rýchlosti.
7 comments
Musí jebať, nie?
Pelle bude rozhodovat o treste? to je co za novota zase?
jeho farizjestvo – pokrytec Peter – Kral slnko z vole bludu
sipim ze trestom bude ze Gasparko bude robit kliky v spodnom pradle v prezidentskej pracovni
a potom este nejake slahani remenom
mafiansky stat
pelle trošku pohryzka a potom urobi čo šef nakaže.
Fascinujuce, doteraz som si myslel, ze ked predbiehas auto, ktore odbocuje a narazis do neho, tak to je tvoja chyba. Evidentne nove pravidla.
– Aká bola maximálne povolená rýchlosť?
– 50.
– Tak napíš tam 50.
– A nebude to podozrivé?
– Tak napíš 54.
Som veľmi rád že nešiel ani o kilometer za hodinu rýchlejšie, to by už niekto mohol spochybniť porušenie rýchlosti.