Neredeyse 2022'den beri aynı muhabbet dönüyor. CHP'nin başında CHP'lileri uyutacak kadar ama seçimi kazanmadığına emin olacak şekilde çabalayan bir genel başkan. Sürekli "AKP gitsin sonra başka partiye oy veririz" propagandası. Bu döngüye karşı çıkanlara da AKP'li etiketi.
Yalvarıyorum bu oyunu görün artık. Kazanmak isteyen bir parti böyle davranmaz. Göz göre göre hata yapmaz. Bunların yaptığı bile bile lades dahi değil. 3 yaşında çocuğun "bu yapılmaz" diyeceği laf ediyorlar.
Naden sadece CHP'yi eleştiriyorsunuz diyenler, bugün birinin yorumunu gördüm bayıldım. Bizim kanserimiz AKP/MHP, bizim 20+ yıldır bu kanseri yenememe sebebimiz ise bize yanlış ilaç yazan doktor CHP. Siz bu durumda kimi eleştirirdiniz?
Halk artık bunu görmek zorunda, çıkış yolu CHP'de değil. CHP ele geçirilmiş bir vaziyette sistemin parçası. AKP hükumetinin ana kolonlarından birisi. CHP. AKP'yi yıkmaz hatta ayakta tutar.
"Kılıçdaroğlu gitti, yerine Özgür Özel geldi, çok şey değişti" sanmayın. Bu bizi aldatmak için söylenmiş en büyük yalan. Bu ülkede tüm bu problemler varken 1 yılı aşkın sadece gündemde "CHP davası" vardı. Kimsenin umrunda olmayan o dava. Açılım sürecini adamlar o esnada yaptılar. Halkı bu gündemle uyuttular, üstüne eski yönetimle yeni yönetimi birbirinden farklı gösterdiler.
Yalanlara kanmayın…
—
Trevorego
9 comments
Tek yol Zafer Partisi şu an
Barajı geçemeyecek 3. yol partinizle başarılar o zaman
thanks for credit 🤙
buraya katkida bulunmak adina Ozgur Ozel’in kemal kilistaroglu omurgasizi CB adayligini acikladigi andaki aglayarak alkislayan goruntusunu ekliyorum, sanmiyorum ama belki birilerinin akli basina gelir.
[https://x.com/anobleofrohan/status/1965066265921523974?s=20](https://x.com/anobleofrohan/status/1965066265921523974?s=20)
yarın chp bu politikalardan vazgeçmez seçimi kazanamayacak fetö artıklarıyla ittifak yapar kendi kadrosundan meclise sokar onlarda istifa eder kendi partilerine dönerler hem pkkyı hem fetöyü kalkındırmak için seçim kaybeder
Vallahi ne de güzel yazmışsın ellerine yüreğine sağlık.
Muhalefet taşlamak hakkında post aticaktim bu postun altına yazıyım bari. Neden sürekli muhalet elestiriyorsun diyen insanda akıl aramamak lazım arkadaşlar, muhalefet prensip olarak iktidarı eleştirmek ve günün sonunda iktidar olmak amacında olmalıdır. Eleştiriyi kaldiramayan ya da eleştiren kişiye “troll” yakıştırması yapan muhalefet partisi olmaz. Böyle partinin seçmeni de olunmaz.
Eğer muhalefet partisi kendi seçmeninin talepleri doğrultusunda muhalefet yapmıyorsa eleştirilir ve elestirilmelidir. Demokratik sistemler eleştiriyle birlikte anlam kazanır. “CHP eleştirmeyin AKP gitsin sonra düşünürüz” şeklinde ki düşünce kabul edilemez, bu görüş saygı duyulmayacağı gibi, muhalefeti küçültmekten başka bir işe yaramaz.
Benim derdim bu kitleden çok “CHP oy vermiyorsun o zaman AKP’lisin” diyip aynı zamanda CHP oy veren kişiye “sus oy vermezsen verme bana ne amk” şekilde laf eden ve yine aynı zamanda “partinizi sikeyim %2/3 oyu bile yok hahahah” çeken tiplemeler
(Emin olun bunlar var sadece daha seçime iyice yaklaşmadık). Oy vermeyeni AKP’li ilan ediyorlar, oy verip eleştireni AKP trollü ilan ediyorlar, başka parti seçmeni Erdoğan sevmediği için CB için belki basacak onu da soğutuyorlar. Şimdilik DumanPC (sanırım) bu konuda en mantıklı konuşan zira başkalarına hakaret ederek CHP’ye oy çekilmeyeceğini biliyor.
Abi haksız değilsin, keşke 3. bir yol olsa da seve seve oy versem ona, benim de elim gitmiyor oy vermek için ama cidden ne yazık ki başka bir yolu yok bence. Başka partiye oy vermek için ne kadar propaganda da yapsak hiç işe yaramaz milletin en en az %20-30 u onlara vermeye devam eder. E böyle olunca da en azından indirelim şuna oy verin diye propaganda yapmayı yanlış bulmuyorum. Çünkü her ne kadar benim hiç istemediğim bir şey olsa bile ne olursa olsun uzun adamdan iyidir
Eh yete artık ama. Sizin bütün bu alflarınız 2024 yerel seçiminde çökmedi mi? Özgür Özel farklı bir politika izlemedi. CHP Genel Başkanı adaylığında nkoyduğunda nberi tıpatıp aynı şeyi düşünen adam 31 Martta iç anadoluda 1.parti Türkiye’de birinci parti olmuş adam. Ortada kaybedilen hiçbir şey yko. KK kaybetti çünkü aday KK idi İmamoğlu veya Yavaş değil. Ortada elbette sadece CHP yok CHP’ye oy vermekte kimsenin yükümlülüğü yok ama bi’ zahmet 3 saatlik konuşmaların 10-20 dakikalık kısımlarını bu subda dolduruyorsunuz. CHP hiçbir zaman apoyu içeriden çıkarmaz, hiçbir zaman kürtçeyi anadil yapmaz, hiçbir zaman İmralı’ya Apo’nun ayağına gitmez bunu eminim siz de biliyorsunuzdur. Özgür Özel 19 Mart’tan beri her hafta iki tane miting düzenliyor ve katılanların %60-70’i emekli. 2023’te Erdoğan’a veren emekliler bunlar. Özgür Özel başarılı bir siyasetçi olduğu için Erdoğan başından beri herife kayyım atamak için yırtıyor kendini. Özgür Çelik’e kayyım atamaya çalıştılar da sonra kararı geri çekmediler mi? KK’yi tekrar getirmeye çalıştılar sonra vazgeçmediler mi? Gelin yanımıza anayasa masasına oturun İmamoğlu’ndan vazgeçin diyen akp değil miydi? E oğlum bunlar mı Akp’yi ayakta tutuyor? İmamoğlu’yu aday yapmak mı Erdoğan’ı zafere götürüyor? 150’den fazla CHP’li başkan içeride ve bunlar hapiste mi akpye çalışıyor? Söylediklerinizde hiçbir mantık yok. Adayımız İmamoğlu, İmamoğlu da YSK’den geçmezse Yavaş bu kadar. Ortada kaybedilen bir şey yok.