Publicus (tudom…) friss adatai azt mutatják, hogy a teljes népesség 55 százaléka szerint Orbán Viktor „elfáradt” és már nem alkalmas az ország vezetésére.
A fidzseszavazók többsége Petiminisztert látná szívesen 0rbán utódjaként, ha komolyan felmerül a kormányfő utódlásának kérdése, míg lézerjancsi jócskán lemaradva a második helyen áll.
Narancsbukta, áprilisban.
—
gergohungary
25 comments
Kakadunak? Na az kéne még….
Részemről inkább 15 èv letöltendőt adnék neki….
azért megnézném ezeknek a fideszeseknek az arcát, amikor kiderül, hogy így Dzsudzsák lesz a first lady
Nem a legjobb otlet, o meg szarni is repulovel megy.
Bar legalabb coming outolhatna. Dzsudzsak meg first lady lenne
Kis vörös hajfesték és egész jó temus Trump lenne belőle.
Az vad. Én remélem hogy 2 hónappal választás előtt jelöltet váltanak. Kiváló taktikai döntés lenne.
Publicus…
Milyen szuper lenne az egyik ruszki bábot a másikra lecserélni.
Az azért sokat elmond az egységsugarú fideszes mindsetről, hogy Orbán helyére Lavrov háreméből tudnának elképzelni valakit.
Továbbra is azt mondom, hogy aki ma fideszes, az 40 éve hithű kommunista lett volna. De biztos vagyok benne, hogy páran tényleg hithű kommunisták voltak.
Szíjjártó egyáltalán magyar állampolgár még? Vagy csak elfelejtette visszaadni, amikor megkapta az oroszt?
A kakadu jó választás. Ha van irritáló faszfej a Fieszben, akkor az ő.
Na abból az országból távoznék a választás másnapján, az biztos…
Szóval Lavrovnak… de jó is lenne
publicus automatice kuka
Na nem szeretek ilyent mondani, de ha Petike lesz a minielnök, akkor nemhogy kivándorlok, de le is tagadom, hogy magyar vagyok XD
Ennyi ruszkiszopót ebben az országban…
Még Varga Judit támogatottsága is sok.
https://preview.redd.it/5z55k5p2x8gg1.jpeg?width=1200&format=pjpg&auto=webp&s=8b87dda4926fd838b94ca334ee7cbe82d7c14505
Már várom, ahogy ellenzékben vörösödik a kakadu feje. És hogy lenullázza a fideszt pár év alatt. Mást nem is kérek a 40. születésnapomra!
Arra a kérdésre, hogy alkalmas e OV az ország további vezetésére konkrétan egy független intézet felmérését lehet kiolvasni Fidesz-Tisza bontásba.. tehát semmi meglepő nincs ebben a kérdésben.
Fú de geci jó ötlet. Induljon a kakaudu és legyen 4/5-ös Tisza többség. Én eskü támogatom. Ez a szarkóceráj úgy omlik össze az Orbán utáni 3. Hétre, hogy semmi értelmezhető nem marad belőle.
Én meg bartosnak.
Putyin csicskája helyett Lavrov pincsije, nagy minőségi ugrás lenne ez az országnak 🙄
Mi a fenét látnak a kakadu futsaldiplomatában?!
Még lézerjani is őszintébbnek mer látszani…
rogántóni meg valszeg több titkot tud.
Még bő 2 hónap!
>legtöbb fideszes Szijjártó Péternek adná a miniszterelnöki széket
Na ez a kibaszott félelmetes. Egy nyíltan orosz ügynök, hisztérikus kakadut tartanak a legalkalmasabbnak, hogy vezesse orbán után az országot…
https://preview.redd.it/a72hcje3y8gg1.jpeg?width=1170&format=pjpg&auto=webp&s=928a720688f70292cf19189fc758b4cf01871cc1
Fidesz menthetetlen nálam, de ha muszáj lenne egy embert választani, akkor Varga Mihály lenne az.
Bár már MNB székben ül, de előtte is többé-kevesbe sikerült kimaradnia a Fideszes demagóg propagandából, és arról sem tudok hogy az ő közvetlen környezetében bárki meggazdagodott volna. Talán-talán ő az egyik olyan ember lehet, akivel fog tudni együtt dolgozni a Tisza a rendszerváltás után.