Mélységesen megértem a felháborodást, hogy Magyar Péter három röhögős "bohócfejjel" reagált arra, hogy a parizerbe csomagolt bohóc koalícióval kellene most neki leülni egyezkedni, bármiről. Én sokkal több röhögős fejet írtam volna. Hol a kínban éltek ti?

A tegnapi interjúkból, és teljesen random egy 24 tavaszi interjúból vannak részletek a végtelen hulladék bullshitgenerátorból, aminek szemrebbenés nélkül el tudja mondani az ellenkezőjét is.

Még mindig nem jött rá, hogy attól mert baltaarccal szavazókat képzel magának, attól ez még nem léteznek, és a jövőben sem fognak, és minél erősebben koncentráltak erre, annál kevesebb lesz. Kezdőtött ugye még csóró Kunhalmi másfél milliós saccolásánál, most épp 800 ezer szavazót találtak, akiket majd jól felkeresnek. A Valóságbolygón, az árnyékaikkal, a grábóci putrik mellett száguldó lakóbusszal a nyugati fényes naplementében.

"A Demokratikus Koalíció parlamenti párt lesz 2026-ban".

Tehát nem .

És nem is kár érte. Egy egészséges jövőhöz pont annyira szükséges az ilyen semmirekellő ellenzék végleges eltűnése és sóval behintése, mint a Fidesz eltűntetése. És ettől még baloldal kell, a kettőnek semmi köze egymáshoz, majd ha alkalmasak rá a körülmények, de ez így? Ha bohócot akarok látni, elmegyek a cirkuszba, de gyerekként is utáltam a bohócokat. Szóval szívből kívánom, hogy vergődjetek még jobban, a földbe is verhetitek magatokat, Jakab után javaslom Volner, Gődény, esetleg Budaházy Gyuri és Edda leigazolását, hogy az 1% se legyen meg.

nightshift_manager

19 comments
  1. Kurvara irrital mostanaban, hogy Klara ugy beszel, mintha kormanyra fognak kerulni.

“Ezt fogjuk tenni, meg fogjuk valtoztatni, el fogjuk torolni…”

Klara, engedd el, lofaszt fogtok ti itt tenni. Pont annyit mint eddig…

2. Köszönöm magyar péter, hogy megszabadítasz az óellenzéktől egy életre.

3. Annyiban igaza van a Klárikának hogy egy pluralista demokráciában szükség van hiteles baloldalra.

Namost ezt kurvára nem benne fogjuk meglelni.

4. Remember, remember! Apró Antal kommunista vezető az 56-os forradalom idején elárulta Nagy Imrét, majd személyesen felülegyelte koncepciós perét. Ő Dobrev Klára nagyapja.

5. Annyira de látszik rajta a kínlódás, meg hogy csak el kell adnia, hogy nekik még van létjogosultságuk a magyar politikában, holott 16 év alatt semmit nem tettek, azon kívül, hogy összehoztak a Fidesznek pár 2/3-ot, és ezt úgy kell eladnia, hogy biztos bekerülnek a parlamentbe. Tavasszal lesz egy nagytakarítás. Nem csak a Fideszt, de ezt az egész óellenzéket és a megélhetési politikusokat is el kell takarítania a magyar népnek.

6. igaza van, a DK parlamenti párt lesz 2026 áprilisában. arról nem beszélt, hogy 2026 júniusában is…?

7. Azt kérdeztem volna tőle, hogy ő őszintén elhiszi e, hogy ha MP összefog velük, több esélyük lenne választást nyerni a Fidesz ellen közösen? De rájöttem hogy a realitásérzék már teljesen elhagyta ezt az asszonyt. Talán április 12-én este visszatér belé.

8. Tökéletes videó összeállítás, még a múltkori Reddit és kellene a végére, amikor Jakab azt mondja 2022-ben, hogy azon sem csodálkozna, ha a egy volt Jobbikos a politikai túlélés reményében a DK-hoz csatlakozna

9. Milyen országjárásról beszél ez? Inkognitóban nyomja?:)

10. egyetlen kérdést tennék fel neki egy ilyen átévés megmondós interjú során.

hogy hol voltak ferivel 2022 április harmadikán este, amikor mzp a családjával és a momentumosokkal ment ki a színpadra bejelenteni a vereséget. jót röhögtek hátul a színpad mögött?

és mit gondol, emberileg mennyire tartják őt/őket amikor másnap bejelentette hogy lemond a mandátumról és marad prüsszelbe’ mer’ ott kevesebb a köcsög és jobb a kaja.

Leave a Reply