A kormány ahelyett, hogy plafont vezetne be hogy ténylegesen csak a rászorulók kapjanak támogatást és elengedné nekik a többletfogyasztást, ahogy ígértèk inkàbb egységesen mindenkinek – a gazdagoknak is – 30% tamogatast ad.

Jelentette be Gulyás Gergely és Lantos Csaba a mai kormányinfon.

korábbi bejelentés Orbán Viktor által:

”Budapest, 2026. január 21., szerda (MTI) – Januári rezsistopot vezet be a kormány, ez azt jelenti, hogy a januári fűtésnél jelentkező többletfogyasztást, annak költségeit a kormány átvállalja a családoktól – jelentette be a miniszterelnök szerdán a Facebookon

update 10:37: Lantos Csaba azzal védekezik, hogy a gazdagok több fogyasztásra többet is fizetnek. 🤡

Weekly_Car956

25 comments
  1. Tehát csak az átlag feletti fogyasztás (ami átlag számitásnál az üresen álló ingatlanokat használtátok te fasszopó), ami amúgy 7szerese a piaci árnak, na abból elengedték 30%ot? Így akkor csak 4.5szeresen lesz túlárazva?
    Tudod mit bazmeg, minden forintot amit megspórolok vele küldök a tisza számlára

2. Dehát Viktor személyesen visz mindenkinek egy radiátort, az sem elég?

3. Hát bmeg, ez lófasz. Tegyük fel, valaki árammal fűt. 2000 kwh kijön vagy 130-140 ezerre. Szóval így is simán összejön egy kva nagy számla. Szemfényvesztés. Ha rezsicsökis áron adják, ami szintén egy nagy átbaszás, még úgyis kedvezőbben kijött volna a matek. Csak az nem fog olyan jól mutatni, mint a 30% az ezermilliárdos nagyságrendű óriásplakátokon. (Ez a rezsikedvezmény kb 50 milliárdba fáj nekik). 

4. Én azt hittem, kedvezményes hitelt adnak az 1000 fő alatti településen élő 30 alatti nagycsaládosoknak, hogy ki tudják fizetni a gázszámlát.

5. Na és? Állandóan a támogatások megszűntetését követeli az ellenzéki átlagpógár és hisztizik, hogy piaci árat akar fizetni, sőt az árstop által létrehozott árplafonok is rendre a gonosz megjelenési formájaként vannak számontartva, hiszen annyira ellenzékiek. Akkor most mi a faszom a baj ezzel? 

Nem vagyok fideszes, csak okádok a hipokrita retkektől a másik oldalon is. 

6. Ki hisz még el bármit ezeknek… Következménytelen aljas hazug szemét szar banda

Ja és már csak 72 nap a takarodó időpontja, tik tok tik tok megy az idő, szar lehet így lefeküdni este, hogy minden perccel, minden másodperccel közelebb kerülsz az elkerülhetetlen végedhez.

7. Jól rábasztak a nyomik akik tiktokra felrakták, hogy 30 fokra húzták a termosztátot nyitott ablakkal 😀

8. Nincsen ám nyomor, csak kínai hitelből fizetik a gázszámlát.

Egyébként is, csak télen.

9. ja akko mégse (kurvára üres lehet a kassza, ha ilyen fityingeken visszalépnek)

10. A kormány NEM AD semmit. Ezt a hülye nyelvezetet és gondolkodást kéne már mindenkinek levetkőznie!

11. fideszes fater hogy erősködött ő bevallana többet 100 m3-el, de bekussolt mikor mondtam jó de a különbözetet te fizeted ha mégse lesz ingyé ahogy vezéred hirdeti 🙂

12. Szegény Erzsi néni, aki 30 év után először feltekerte maximumra a konvektort 2 hétre, mert úgy volt, hogy a Viktor kifizeti a gázszámlát 🙁

Leave a Reply