Επέστρεψαν οι μαυραγορίτες της κατοχής

DaiFunka8

5 comments
  1. Καλα στον πατο του θα τις βαλει. Κανας πιτσιρικας που σκεφτηκε να κανει αρπαχτη ειναι. Ειδικα αν εχει πολύ αποθεμα.

2. Γενικά έχεις τις εξής επιλογές:
    * Δεν αγοράζεις τίποτε τα επόμενα χρόνια 
    * Τρως την παπάρα και πληρώνεις >4χ την προ εξαμήνου τιμή για μια νέα (ΑΝ βρεις, γιατί η διαθεσιμότητα είναι θέμα)
    * Τρως την παπάρα και παίρνεις μεταχειρισμένες σε τιμή που αντικατοπτρίζει την τωρινή κατάσταση έλλειψης 

Όσο παράλογοι είναι κάποιοι πωλητές, άλλο τόσο είναι και κάποιοι αγοραστές. Θέλω πχ να πουλήσω έναν υπολογιστή/σέρβερ που έφτιαξα πέρυσι και τον δίνω με ~10% συνολική έκπτωση από την τιμή που τον έφτιαξα (και δέχομαι και προσφορές, οπότε πχ -15%, ίσως και -20%, θα ήταν δεκτό), ενώ αν τον φτιάξεις ίδιο σήμερα θα σου βγει *τουλάχιστον* 10-20% πάνω απ’ ότι έδωσα εγώ. Αλλά κάποιοι θέλουν -50% τουλάχιστον. Ε, οκ, ας πιάσει σκόνη.

3. Έχει ξεφύγει το πράγμα.

Σε ένα μαγαζί με υπολογιστές που δουλεύει μια φίλη μου, βγάλαν τις ram από τους εκθεσιακούς πύργους γιατί πήγαν να τους κλέψουν!!

4. τιμιο σκαλπινγκ κανει, ευκολα θα θες κανα 700αρι πλεον για αυτες.

5. Και στο skroutz τα ίδια ρε, για ddr4 μάλιστα ζητάνε 100 ευρώ για μεταχειρισμένες 16gb μνήμες που εκτός του ότι είναι ξεπατωμένες, ο άλλος τις πήρε το πολύ κανά 50αρι και τώρα τις βαράει διπλάσια τιμή από αυτή που τη πήρε.

Μαυραγορίτες ξεκάθαρα

Leave a Reply