Képek az 50 milliárdból (ez 3-4 NB1-es foci stadion ára) épült Kajak-Kenu Akadémiáról

Cute_Actuator_8913

28 comments
  1. Helyi lakos vagyok.

Ebből az összegből fel tudták volna újítani a Velencei-tó környékén lévő katasztrófális vízhálózatot, ami 5 ezer emberre lett tervezve – és jelenleg közel 15 ezret szolgál ki. Vagy esetleg segíthettek volna a lakosság azon részének, akiknek a MOL faszsága miatt mostmár több mint egy éve nincsen ivóvíze. Vagy egyszerűen megjavíthattak volna jó pár olyan utat, amely állapota mostmár a közlekedésre szinte balesetveszélyes.

De azért rakjunk egy kis habot a szarra, legalább ennek van lakossági felhasználása is, nem úgy mint egy stadionnak.

2. Hol a faszomban van a tanmedence, vagy mi kosár- és teniszpályán fogjuk edzeni a kajakosokat?

3. A 4. képen meg az épület is meg van lepődve a jobb oldalon😃

4. Retardált geci kormány, először az egészségügyi intézményeket, iskolákat, tömegközlekedést kéne helyrepofozni utána jöhetnek az ilyesmik.

5. Kis pénz kis kajak. ChatGPT gyűjtése szerint más országok kb. 10 év alatt költenek ennyit kajak-kenura, bár ők nem is olyan csórók, mint mi

6. De hiányoznak azok a túlárazott Makovecz épületek 🥹

7. Én csak azt nem értem a kajak kenu akadémiához minek kosárpálya meg tenisz pálya?

Szerintem nem a teniszezéstől lett ötszörös olimpiai bajnok Kozák Danuta

De ha jól rémlik Kovács Janics páros se kosarazgatással készült.

8. Én gyerekként jártam ide kenuzni, amikor még a VVSI-é volt a terület, tény, hogy ráfért a felújítás, az öltözők fakajibákban voltak, a hajók pedig egy omladozó raktárban voltak tárolva, de amit műveltek a területtel, az katasztrófa, egyrészt az ára miatt is, másrészt pedig nem erre volt szükség. Kipaterolták a VVSI-t, akik, bár kaptak Agárdon egy felújított épületet, elvesztették a kajak-kenu pályát, ezzel a versenyszerű felkészülés lehetőségét. Annyira lett volna szükség, hogy a pályát kikotorják, a partfalat és a rajt/cél tornyot felújítják, illetve a kajibák helyett kap a hely rendes épületeket, esetleg egy edzőmedencét, mert az is csak Agárdon volt, Velencén nem. De gondolom abból nem lehetett volna eleget lopni, cserébe nem vette volna el a helyi fiataloktól a kajak-kenuzás lehetőségét, illetve a hely karakterét

9. nem az a baj, hogy egy sportakadémia így néz ki. (faszán néz ki, szerintem) az a baj, hogy ilyesmire fontosabb dolgok után költenek felnőtt helyeken.

de ilen rosszul evő, egészségtelenül élő, rossz fogú országban muszáj ilyesmit csinálni, hogy legalább a kivételezettek svájcban érezhessék magukat

10. Hát, ennyi pénzből nem igazán erőltették meg magukat a tervezők. Főleg a belsőépítészek, már ha voltak egyáltalán.

11. hogy bazzeg mindig szar célokra megy el qrva sok pénz.

Minden ilyen szart költségvetését titkosítják ?

12. Nem is egy vállalkozót ismerek akit nem fizettek ki.
    A sor végén közel ingyen munkával dolgoztak válalkozók “állami beruhazás” biztos fizetnek….
    Készre szerelés után falakat tettek arébb amit a válalkozóknak saját költségen kellet javitani építeni. Pót munkában kifizetünk…

13. Én is lopnék belőle, csak nem engednek oda 🙁

14. kicsit leszek az ördög ügyvédje (14 évet kajakoztam 2010-2024)

maga a felújítás már nagyon szükséges volt borzasztó állapotban volt a telep

az akadémiás rendszer nagyon jó
    amikor elkezdték ezt az egész rendszert egészen felkapott volt a kajak-kenu, nagyon sok utánpótlás sportoló volt, és előtte országos szinten nagyon sok nagyon tehetséges sportoló volt vissza tartva (vagy kellett abbahagynia) mert az egyesületeknek nem volt kerete őket finanszírozni, és ezt egészen jól megoldotta ez a rendszer

a kosár pályát indokoltnak érzem mivel a téli felkészülés alatt a kisebb 6-14 éves korosztálynak kell torna csarnok, mivel nekik még nem egészséges a kondi terem (a legtöbb egyesület a helyi iskolák trona csarnokaiba jár esténként) oké lehetett volna spórolni azon hogy nem tesznek kosár palánkot de így legalább a helyi kosár csapatnak is van helye ahol tudnak edzeni

igen a tenisz pálya rohadtul indokolatlan kajak kenu telepre de gondolom ez is ki lesz használva a helyi tenisz egyesületek által

az 50 milliárd tényleg sok és mehetett volna jobb helyre is, de ebben az országban mondjatok egy olyan projektet ami nincs undorító módon túlárazva csak hogy lopjanak belőle

15. Látjuk, ők sem lettek kivételek.

Kell Kovács Kati akadémia. De nem ennyiből, és nem akkor amikor a gazdaság a csőd szélén van.

Nincs összesen 1000 igazolt kajak-kenu sportoló hazánkban tokkal vonóval. Fenntarthatatlan a létesítmény állami (adó fizetök) dotáció nélkül. Amennyit ott fognak edzötáborozni más nemzetek, az elenyészö bevételt tud generálni. 100 év alatt sem tud megtérülni a befektetés. Az olimpiai érmek száma meg nem add annyit a nemzet önbecsülésének, mint egy normális vonat és út hálózat vagy az iskolai és egészségügyi intézmények minimum civilizált szintre emelése.

Szégyelljétek magatokat!!

Legalább nektek kellett volna példát mutatni, hogy cseresznyefa (Puskás Akadémia) nélkül is lehet puritán környezetben olimpiai érmeket szállítani és önfenntartóan működtetni egy sport létesítményt. (lásd: Németország)

Schmidt Ádám-Kovács Katalin házaspár is felsorakozott ezzel az első sorba, Magyarország történetének legsötétebb eladósításához. 50 ezer millió forint, ízlelgessük.

Nem felejtjük el nekik!! Soha.

16. De most hol vannak azok akik azt mondtak mindig, h akkor nem lenne bajuk ha a kajak-kenuba nyomnak igy a penzt, amiben vilagbajnokaink vannak?😔

17. Mennyibe kerül egy éjszaka ebben a hotelben?

18. Az a mászófal nagyon siralmas lett, a többihez nem értek.

Volt rá végtelen pénzük és képesek voltak ezt a múlt évezredi lófaszt összetákolni… Egy darab mászó véleményét kellet volna kikérniük. Még drágább sem lett volna modern utakat építeni.

19. Legalább pár kenus, kajakos jól érzi magát – gazdag ország vagyunk, ilyenre is fussa.

20. Ránézésre olyan 49 milliárd körül ment zsebbe

Leave a Reply