U ulozi voditelja osoba sa informera, gosti su gvozden nikolić i još dve osobe ženskog pola. — sheepthegoat Tags:Serbia 5 comments Ja vidim „AV” u logou. Meni je ovde fascinantno jedino to što im je trebalo više od fazon 3 dana da reše papirologiju u APRu pa da krenu sa trovanjem Ma ovaj gmaz ne sme da prodje peske gradom, 2021. kad se blokirala Preljina, umal’ ga ne rastrgose ljudi, pobeg’o u pm Jel gleda neko uopšte ovo? i Vučićevićev šegrt dobio televiziju, samo jako Leave a ReplyYou must be logged in to post a comment.
Meni je ovde fascinantno jedino to što im je trebalo više od fazon 3 dana da reše papirologiju u APRu pa da krenu sa trovanjem
Ma ovaj gmaz ne sme da prodje peske gradom, 2021. kad se blokirala Preljina, umal’ ga ne rastrgose ljudi, pobeg’o u pm
5 comments
Ja vidim „AV” u logou.
Meni je ovde fascinantno jedino to što im je trebalo više od fazon 3 dana da reše papirologiju u APRu pa da krenu sa trovanjem
Ma ovaj gmaz ne sme da prodje peske gradom, 2021. kad se blokirala Preljina, umal’ ga ne rastrgose ljudi, pobeg’o u pm
Jel gleda neko uopšte ovo?
i Vučićevićev šegrt dobio televiziju, samo jako