Kidaju komentari — Ok_Birthday_6931 Tags:Serbia 26 comments šugoslavija Serbia? Gudroslavija Veliko Makedonsko Carstvato Građanskoratna Republika Geneocidistan New Old Serbia. Crna Srbija i Gora Albanija Srbija na vodi 😃 Nedovoljno Velika Srbija Додаш Босну и ето ти западни Балкан This is what the establishment fears Bure baruta Mala Srbija Kokainska republika Jugojad Improvizovani eksploziv Open Balkan w/ Montenegro Na jugu bi bila Severna Makedonija 😁 Hemoroid Balkana Baš Velika Albanija Severna Grčka Ciganistan Potential WW3 starter Prvo su nam uzeli Albaniju! Lepo je jedan nas user komentarisao, jedini razlog zasto ovo ne postoji je zato sto mafije ovih drzava ne mogu da se dogovore za ovo. Mi kao narod izbora nemamo. Unistili bi celu evropu sa izvozom koksa i ostalih nelegalnih stvari Shithole. Leave a ReplyYou must be logged in to post a comment.
Lepo je jedan nas user komentarisao, jedini razlog zasto ovo ne postoji je zato sto mafije ovih drzava ne mogu da se dogovore za ovo. Mi kao narod izbora nemamo. Unistili bi celu evropu sa izvozom koksa i ostalih nelegalnih stvari
26 comments
šugoslavija
Serbia?
Gudroslavija
Veliko Makedonsko Carstvato
Građanskoratna Republika
Geneocidistan
New Old Serbia.
Crna Srbija i Gora Albanija
Srbija na vodi 😃
Nedovoljno Velika Srbija
Додаш Босну и ето ти западни Балкан
This is what the establishment fears
Bure baruta
Mala Srbija
Kokainska republika
Jugojad
Improvizovani eksploziv
Open Balkan w/ Montenegro
Na jugu bi bila Severna Makedonija 😁
Hemoroid Balkana
Baš Velika Albanija
Severna Grčka
Ciganistan
Potential WW3 starter
Prvo su nam uzeli Albaniju!
Lepo je jedan nas user komentarisao, jedini razlog zasto ovo ne postoji je zato sto mafije ovih drzava ne mogu da se dogovore za ovo. Mi kao narod izbora nemamo.
Unistili bi celu evropu sa izvozom koksa i ostalih nelegalnih stvari
Shithole.