Nie wiem czy słyszeliście, ale od paru dni amerykanie uciekają z TikToka, bo po przejęciu przez joint venture, cenzura wystrzeliła odnośnie Izraela i działalności Trumpa oraz jego ICE.
Zabawne, że w "kolebce wolności" takie rzeczy sie dzieją xd
Czy sądzicie, że ludzie głosujacy na Trumpa w końcu przejrzą na oczy? Jeśli wydarzenia w Minneapolis nie zmieniły sytuacji jakoś bardzo, to może taka ostra cenzura na SM coś zdziała?
Sorry że podsyłam video na YT ale nie widziałem nigdzie artykułów na ten temat.
—
Quirky_Replacement21
4 comments
Wyborcy pomarańczowego już żałują, na kogo głosowali. Info z pierwszej ręki
>Czy sądzicie, że ludzie głosujacy na Trumpa w końcu przejrzą na oczy? Jeśli wydarzenia w Minneapolis nie zmieniły sytuacji jakoś bardzo, to może taka ostra cenzura na SM coś zdziała?
Ci umiarkowani co na niego zagłosowali po tym roku już raczej są przekonani, że to był błąd – widać to zresztą w sondażowym spadku poparcia. Co do tej części najbardziej fanatycznych MAGA zwolenników pójdzie przekaz, że chcą ochronić ich dzieci przez konsumowaniem zgniłej liberalnej propagandy, a to nie jest cenzura tylko w końcu platforma Tik-Tok jest w rękach patriotów szerzących prawdę.
Zauważcie, że pomarańczowy, który w 20 sekund swojej wypowiedzi potrafi zmieścić aż trzy kłamstwa, po January 6 stworzył swoje własne socjale, które nazwał Truth Social xD
No i zablokowali też słowo “Epstein”.
Klawiatur pan, a jego broń, to duży ram -czyli bogol