Hej, wie ktoś może dlaczego messenger zaczął zjadać mi masowe ilości danych? Przecież to niemożliwe że korzystając z niego tak samo zużywa mi o 97GB więcej jak 2 miesiąca temu. Jak to zmienić? Messenger lite będzie mniej żarł danych? — dager1580 Tags:PolandPolska 4 comments GIFy, filmy, etc.? Można wyłączyć w ustawieniach automatyczne odtwarzanie. A zacząłeś przeglądać relacje z messengera/ wysyłać i odbierać filmy i zdjęcia? Najlepiej zmienić to przestając używać messengera a zaczynając używać Signala. Ale wiem, że to nie jest łatwo, skoro wszyscy siedzą na messengerze 🙁 Może np oglądałeś filmiki z youtube z linków przez messengera i po prostu tak zostało to zao terpretowane przez os telefonu Leave a ReplyYou must be logged in to post a comment.
Najlepiej zmienić to przestając używać messengera a zaczynając używać Signala. Ale wiem, że to nie jest łatwo, skoro wszyscy siedzą na messengerze 🙁
Może np oglądałeś filmiki z youtube z linków przez messengera i po prostu tak zostało to zao terpretowane przez os telefonu
4 comments
GIFy, filmy, etc.? Można wyłączyć w ustawieniach automatyczne odtwarzanie.
A zacząłeś przeglądać relacje z messengera/ wysyłać i odbierać filmy i zdjęcia?
Najlepiej zmienić to przestając używać messengera a zaczynając używać Signala. Ale wiem, że to nie jest łatwo, skoro wszyscy siedzą na messengerze 🙁
Może np oglądałeś filmiki z youtube z linków przez messengera i po prostu tak zostało to zao terpretowane przez os telefonu