Keresve sem találhattak volna megfelelőbb pillanatot arra, hogy meglátogassák pl. Lavór elvtársat. Reméljük akad ott még egy-két üres panellakás a leendő magyar expatoknak is április 12. utánra.

Ok-Anxiety-7244

15 comments
  1. A medve szerető ölelése mindenkit vár, csak ablakok közelébe ne menjenek.

2. eros penteke lesz a tozsdenek, valamiert mindig a nyse zaras utan tortennek a bekebeavatkozasok

3. 22:30kor fogja bejelenteni trunp elnökúr, hogy amerika békét csinál ott is. Ők meg gondolták átugranak putyin úrhoz egy kis béketanácsért.

Amúgy viccen kívül: az amcsik megtámadják ma iránt

4. Van ott pár kiadó albérlet, Aszad vitt egyet, most úgy látszik bővül a szomszédság. Fene tudja, áprilisra van-e foglalózva.

5. akar le is lohetnek veletlenul a gecibe, mint ahogy azt megtettek par szerencsetlen utasszallitoval az elmult 10 evben ezek a poklok poklara valo istentelen senkihazi tetves orkok, vilag segglyuka

6. Erős nacionalista autoriter vezetők amikor a nép felveszi a kesztyűt:
    “Csá gyíkok én lepléptem…”

7. A kevés amcsi katonai intervenció egyike lenne, amit támogatnék. Embertelen kormány, amelyik a saját népe gyilkolása mellett atombombát akar építeni és 1 olyan népesség, amelyik alkalmas lehet 1 normális ország kiépítésére sok közel-keleti országgal ellentétben.

8. Kiváncsi vagyok mire jutnak most így, mert Irán eddig nagyon rosszul kezelte ezt a helyzetet. A helyükben még az eszkaláció előtt közöltem volna, hogy nyugodtan le lehet bombázni a nukleáris létesítményeinket, de az összes keletkező nukleáris hulladékot átrakétázzuk Izrael vízkészleteire, hogy megehessék (ihassák) amit főztek. Alighanem meggondolták volna a zsidók a faszkodást. De sajnos nagyon bután kezelik ezt az egészet.

Leave a Reply