Může mi někdo vysvětlit co znamená 29,- za expedici? To nyní bude člověk platit za každý krok objednávky zvlášť? Neměli bychom platit zvlášť i účtárně, která bude příjmy z objednávek zpracovávat? Nebo IT oddělení díky nimž e-shop funguje?
—
Uhlid

Může mi někdo vysvětlit co znamená 29,- za expedici? To nyní bude člověk platit za každý krok objednávky zvlášť? Neměli bychom platit zvlášť i účtárně, která bude příjmy z objednávek zpracovávat? Nebo IT oddělení díky nimž e-shop funguje?
—
Uhlid
23 comments
Víš jak platíš za krabici když si obědnáš pizzu?
Tohle je to samý, ale s balíkem
Já chci zaplatit za to, že tohle čtu.
Buď rád že nemusíš platit vstupný na eshop.
Pamatuji si doby, kdy naprosto nepřipadalo v úvahu, aby se za osobní odběr na pobočce účtovala jedna jediná koruna. S 49 Kč za vyzvednutí na prodejně (ne v boxu) přišla samozřejmě Alza, u ostatních malých a marginálních prodejců by to znamenalo jejich konec.
Tohle je jen greed něco z toho mít, protože zbytek by připadl dopravci.
Smarty mě v tomhle ani nepřekvapuje. Vymýšleli tyhle věci už dříve. Pamatuju si, že když si člověk něco rezervoval na prodejně přes net, tak to vlastně nebyla objednávka a zákazník nemohl využít nárok na vrácení do 14 dnů. Musel si to přikoupit.
Rýžovali prachy kde to šlo. Byl to jeden z důvodů, proč tam nepracuju.
Trik, aby mohli zboží prezentovat o 29 korun levnější. Jiní to zase schovávají pod dražší dopravu.
Dřív se tomu říkalo balné 😉
Dýško si dal?
Tak snazej se nahrabnout, nez zkrachujou
Spíš mě zajímá co kupuješ?
Kdo chce,bude platit. Ja ne, obchody s podobnymi praktikami nepodporuju.
Haloooo budíček. Chápu že mladej zetkař asi nechápe, ale ještě před nějakými 20 lety se úplně běžně platilo poštovné+ balné. To že si to časem všichni zahrnuli do ceny neznamená, že se od toho zázračně upustilo
A co ti to napise, kdyz najedes na ten otaznik tam?
No a zkusil jsi třeba použít ten otazníček co je hned vedle?
Z toho screenshotu je vidět kulový.
Neviem ako to tam majú, ja som mal kedysi na nízke objednávky príplatok. Lebo niekto nakúpil za 5€ ( zisk z toho bol 1,5€) a účtovníčka, sklad… boli drahšie. Teraz to mám opatrené minimálnou sumou objednávky 15€. Vtedy už som ziskový.
jakmile vidím na eshopu při objednávce podobnou kolonku, tak to zavřu a na ten eshop už znova nevlezu 😀 by mě zajímalo, kam ty prachy realně jdou..
vedenie smarty je chytré /s
smrt tisícem špendlíků, letecký dopravci to dělaj stejně, letenky na oko levný, ale pak 50 poplatků
Tak tam nenakupuj
Smarty.cz mám na blacklistu dlouho. Díky tomuhle by se tam dostali znovu.
Nedávej jim do hlavy blbý nápady!
Tenhle eshop byl děsně vychvalovaný ve FB skupinách o stavbě PC. Že je to náhrada CZC. Stačilo vidět skladové zásoby a jejich poplatky a dost mě to rozesmálo. To už radši Alegro.
Doprava, expedice , balné, dýško baličům…
Do budoucna očekávám poplatek za rychlé vyskladnění (dodávka do týdne vs do měsíce) a nutne členské předplatné, pravděpodobně v několika úrovních, kdy nechtěné zboží bude úroveň jedna, dražší standard a premium pro věci kvůli kterým se na ten e-shop chodí… A možná premium extra pro varianty bez dopravného, bez balneho a bez poplatků za vyskladnění.