Když jsem si dnes trochu brouzdal v zahraničních zprávách ze světa, našel jsem i něco z Česka, což se často nestává. Píše se tam spíše negativně o Macinkově trapném vystoupení a vydírání, které hází špatné světlo na politiku České republiky a na Babiše, spíše než na Pavla.
Macinka si také neuvědomil, že Pavel už má jméno ve světě (byl předsedou NATO). Zatímco Macinka je de facto nýmand, koho nikdo nikdy neviděl ani o něm neslyšel a který zatím nic nedokázal. Jeho jediným úspěchem bylo, že se dostal do sněmovny – a to jen díky Babišovi, který neměl na výběr. A teď je jeho rukojmím menšinových koaličních partnerů.
Zatím se jeví, že Macinka má více koní než rozumu. Tak jsem zvědav, co ještě předvede.
—
wayfahrter
8 comments
Nejsmutnější na tom je, že lůza tomu tleská.
Nýmand co musí kvůli prezidentovi řídit dvě ministerstva.
Motoristi, prokopavaji dno kazdym dnem nize a nize.
https://preview.redd.it/hj18eypv7ggg1.jpeg?width=416&format=pjpg&auto=webp&s=05046d30f5be82c64bd869bea6c36d6808e3289e
To je ten záprtek od Peti Pavla říká si Rutte .
Tak to az si budou voliči motoristů procitat svetova media…
Macinka si při své omezené sebereflexi neuvědomuje, že zástupci většiny států by nad jeho kamarádem Turkem a nad ním rovněž nejuchali nadšením. Vím, co nám chodilo od zahraničních kolegů za reakce na výsledky našich voleb. A co teprve když jim občas vyprávíme, co se tu začalo dít za změny… jen kulí oči… a ne, nekulí je obdivem nad tím, jak se tu budeme mít dobře.
Pacinka je učebnicovým příkladem napoleonského komplexu.
On i Okumaru jsou úplně opilí mocí jak vědi, že Babiš nemůže nic dokud není imunita