Když jsem si dnes trochu brouzdal v zahraničních zprávách ze světa, našel jsem i něco z Česka, což se často nestává. Píše se tam spíše negativně o Macinkově trapném vystoupení a vydírání, které hází špatné světlo na politiku České republiky a na Babiše, spíše než na Pavla.
Macinka si také neuvědomil, že Pavel už má jméno ve světě (byl předsedou NATO). Zatímco Macinka je de facto nýmand, koho nikdo nikdy neviděl ani o něm neslyšel a který zatím nic nedokázal. Jeho jediným úspěchem bylo, že se dostal do sněmovny – a to jen díky Babišovi, který neměl na výběr. A teď je jeho rukojmím menšinových koaličních partnerů.
Zatím se jeví, že Macinka má více koní než rozumu. Tak jsem zvědav, co ještě předvede.

wayfahrter

8 comments
  1. Nejsmutnější na tom je, že lůza tomu tleská. 

2. Nýmand co musí kvůli prezidentovi řídit dvě ministerstva.

3. Tak to az si budou voliči motoristů procitat svetova media…

4. Macinka si při své omezené sebereflexi neuvědomuje, že zástupci většiny států by nad jeho kamarádem Turkem a nad ním rovněž nejuchali nadšením. Vím, co nám chodilo od zahraničních kolegů za reakce na výsledky našich voleb. A co teprve když jim občas vyprávíme, co se tu začalo dít za změny… jen kulí oči… a ne, nekulí je obdivem nad tím, jak se tu budeme mít dobře.

5. Pacinka je učebnicovým příkladem napoleonského komplexu.

6. On i Okumaru jsou úplně opilí mocí jak vědi, že Babiš nemůže nic dokud není imunita

Leave a Reply