În sfârșit! După ce l-a externat de două ori de la psihiatrie , a refuzat orice evaluare plus zvonurile ca urmă să îl scoată din țară in sfârșit DGAS l-a luat în plasament și să îi facă evaluare.

„Având în vedere neîndeplinirea, de către familia Romaneț, a obligațiilor asumate în urma hotărârii Comisiei pentru Protecția Copilului, s-a depus în instanță ordonanța președințială în vederea preluării, în regim de urgență, a minorului Romaneț Mario Darian. Ordonanța a fost pusă în aplicare în după-amiaza zilei de 29.01.2026. Drepturile părintești sunt suspendate până la pronunțarea plasamentului”, a anunțat DGASPC.

SwimmingHelicopter15

3 comments
  1. Aseara am stat de vorba cu sora-mea, profesoara si diriginta. Eram curios daca are in scoala alti elevi scandalagii si batausi, cu potential ca in Cenei.

Spre ingrijorarea mea, are unul chiar in clasa ei, elev de a VII-a. Plodul are in telefon poze cu cazul Mario, le arata colegilor, personalului scolii si le spune (inclusiv sora-mii): “Omor si eu pe cineva”, “Am zis ca omor pe cineva”.

Asta e cel mai grav caz; nu e singurul elev-problema. Ca sa o citez “după cazul asta au luat foc parca”.

2. si o sa fie plasat in alt centru de minori unde ce o sa faca?

o sa cante toti in cor over the rainbow in timp ce la cuptor se face briosele?

Leave a Reply