Merhaba arkadaşlar ben 12 senedir turizm sektöründeyim ve son üç senedir bir beyaz yaka kadar kazabildiğim bir haldeydim ve bu yasadan sonra. Durumları nasıl düzeltebiliriz sorusunu size sormak istiyorum.
Bir çalışan olsanız ve elinizden yıllık bazda 300bin tl ek gelir alınsa ne tepki verirdiniz?
İşletme sahibi olsanız personolinize 60-80-90 gib maaşlar veremediğiniz için yazdığınız servis işinize gelirken yasaklandığında buna ne çözüm üretirdiniz?
—
Ev-aliyorum
6 comments
fiyata yansıtırlar bir şey fark etmez
İşletme neden 90bin maas veremiyor mesela?
Herşey fiyata dahil olsa nasıl olur?

Olması gereken bu
Çalışanıma yaşanabilir bir maaş ödeyip işimi de döndüremiyorsam ve “ayakta kalmak” için çalışanımı, verdiğim vergiyi, ya da müşterilerimi dalavereye getirmem gerekiyorsa ben bok gibi bi iş sahibiyim, beceremiyorum, battım derdim. Kepenkleri kapatır muhtemelen would kms too. Hope this helps.
ilk baslarda bu yasalari cikarsalardi, bu yuzsuzlukte postlar da atilmazdi. butun isletmeyi servis ucreti uzerine kurdular sanki. sanki her seyi cok ucuza satiyorlmus gibi posta bak. dunyanin en kalitesiz yemegine dunyanin en pahali ucretini yazip bir de servis ucreti yazmak yuzsuzlukte son noktadir.