RIP

Civil-Promotion9675

9 comments
  1. Ще се върнат. Винаги се връщат.

2. Ее, тъкмо щях да коментирам на 12-тата поредна тема, че при мене си работи, ма тц. [Zamunda.se](http://Zamunda.se) си е активна де. A тъкмо преди седмица бях писал някакъв коментар, че според мен умишлено ги оставят да си работят да не разбунват духовете и ги оставят да отшумят по естествен път.

3. Нашите хубостници нищо не са направили просто са отворили вратата на американците и сега се бият в гърдите че са направили нещо. Ако вършеха няква дейност институциите в държавата щяхме да сме открили лек за рака вече

4. Не мисля че досега е имало таква мащабна акция ьа сваляне на торент сайтовете както до днес.
    Ще започна заедно с копейките да протестирам против присъствието на САЩ в България

5. някой знае ли алтернативен домайн за арената?

6. Свалили те… Никой не може да прекърши българският, креативен гений! Хоумленд секюрити, ГДБОП, прокуратурата, Европол, Юнайтед стейтс, наред с нашия умнокрасив плазмодий, дето е докладвал, могат само да надуват кавала!

7. Ако толкова лесно се сваляха торент трактерите, досега един нямаше да е останал. Споко. Винаги се връщат.

Leave a Reply