>Lebukott a hírhamisító Index! Így manipulál és próbál félrevezetni minden magyart Mészáros Lőrinc és Orbán Viktor lapja.
>Ma az Index kirakott a címlapra egy videóriportot egy megvásárolt, volt TISZA önkéntessel. A “riporter”, aki korábban milliókat kapott a KDNP-től és cserébe már Vogel Evelinnel is készített propaganda interjút, próbálta a megvásárolt áruló szájába adni a kamu TISZA-adócsomagról megrendelt szavakat.
>Mivel azonban elsőre nem járt sikerrel, kiszólt a rendezőnek, hogy ezt a részt vágják majd ki és újra nekifutott az izzadtságszagú mutatványnak.
>Viszont malőr történt az indexes propagandistáknál, mert az említett részt elfelejtették kivágni és így került ki a videó a címlapra.
>Mire észrevették a hibát, mi már lementettük, így hiába rakták ki pár perc múlva az újravágott anyagot, itt most mindenki megnézheti hogy hamisít meg mindent Orbán Viktor legaljasabb propagandalapja, az Index.
>Ki tudja ezt a felvételt hányszor vették újra, hányszor próbálták újra súgógéppel és hány helyen vágták meg. A riportban elhangzottak egyébként az első szótól az utolsóig aljas hazugságok.
>72 nap és vége van, srácok. Április 12. után senki nem lesz kíváncsi az aljas, hazug propagandistákra.
bazsám, ez gecire amatőr.
Édes istenem elájultam a cringetől egy percre de már jobban vagyok. Kibaszott lámák
Akkor már értem, hogy miért fenyegetnek bombával “ukránok”
Azt a kurva ez most komoly? XD micsoda balfaszok
Magyar Péter a legjobb Interceptor! Dicsőség neki!
Ez mekkora 😀 😀 😀
Lomnici “egy szót, amit kértek, és fontos, hogy mondjuk el” Zoltán is büszke lenne
25 comments
MP:
>Lebukott a hírhamisító Index! Így manipulál és próbál félrevezetni minden magyart Mészáros Lőrinc és Orbán Viktor lapja.
>Ma az Index kirakott a címlapra egy videóriportot egy megvásárolt, volt TISZA önkéntessel. A “riporter”, aki korábban milliókat kapott a KDNP-től és cserébe már Vogel Evelinnel is készített propaganda interjút, próbálta a megvásárolt áruló szájába adni a kamu TISZA-adócsomagról megrendelt szavakat.
>Mivel azonban elsőre nem járt sikerrel, kiszólt a rendezőnek, hogy ezt a részt vágják majd ki és újra nekifutott az izzadtságszagú mutatványnak.
>Viszont malőr történt az indexes propagandistáknál, mert az említett részt elfelejtették kivágni és így került ki a videó a címlapra.
>Mire észrevették a hibát, mi már lementettük, így hiába rakták ki pár perc múlva az újravágott anyagot, itt most mindenki megnézheti hogy hamisít meg mindent Orbán Viktor legaljasabb propagandalapja, az Index.
>Ki tudja ezt a felvételt hányszor vették újra, hányszor próbálták újra súgógéppel és hány helyen vágták meg. A riportban elhangzottak egyébként az első szótól az utolsóig aljas hazugságok.
>72 nap és vége van, srácok. Április 12. után senki nem lesz kíváncsi az aljas, hazug propagandistákra.
bazsám, ez gecire amatőr.
Édes istenem elájultam a cringetől egy percre de már jobban vagyok. Kibaszott lámák
Akkor már értem, hogy miért fenyegetnek bombával “ukránok”
Azt a kurva ez most komoly? XD micsoda balfaszok
Magyar Péter a legjobb Interceptor! Dicsőség neki!
Ez mekkora 😀 😀 😀
Lomnici “egy szót, amit kértek, és fontos, hogy mondjuk el” Zoltán is büszke lenne
Tomi a háttérben:
https://preview.redd.it/ndreca102igg1.jpeg?width=498&format=pjpg&auto=webp&s=f65c0a961aaa791a90321e337280d2a0ddb33c5e
Na most lehet vágó urazni.
Ezt az exKDMPs csavot meg a mentoben is utnem, szegenynek annyira irrital a stilusa :/
Itt?
Mindenki.
Kósa Lajos: EZ ÉLŐ?? 😀
Neeeee ez tényleg így kiment? Meg ennyire résen vannak h lecsapott egyből? Ekkora amatőr bandát xD
Lol
Lmao even
Ez is takarodhat majd a börtönbe álhírterjesztés miatt májusban
Most ugye nem mondjátok komolyan, hogy ezek szándékosan ilyen amatőrök? Vagy van ott valaki, aki szándékosan így osztotta meg?
Vannak beépített vágók?😂
na itt egy példa, miért jó tudni arról mit pofázik a fidesz, kedves “miért kell nézni amit ők csinálnak!!!!!!!!!! 😩” emberek
Nem tudom eldonteni, hogy ezek tenyleg ekkora balfaszok, vagy direkt csinaljak-e es belulrol bomlasztanak.
Az utobbi kb. 1-2 evben mar tenyleg gyanus, hogy mennyire inkompetensek, de ugy az egesz fidesz, tokkal, vonoval.
” A problémát orvosoltuk, a vágót kirúgtuk”
Harmadjára se hallom azt a részt ahol kiszól h ezt majd vágják újra…mit nem veszek észre? 😀
bilincs, bilincs, rács, rács = fidesz a neved
Mi az az index?
Ezeket nem tudja valaki kigyűjteni és összevágni egy videóba ? 😂
bocsánat Tomi hadd tegyem fel újra jó? mert van benne rész amibe bele lehet kötni.
hát van igen, a te fasszopó fejed meg úgy elejétől a végéig.