Baltával támadtak a TISZA önkénteseire

BroPleaseListenToMe

31 comments
  1. Az kom gec

Ez tényleg komoly bazdmeg.. Kurvaanyád Viktor. :(((

2. MP:

Döbbenet! Baltával támadtak a TISZA fiatal önkénteseire egy debreceni lakótelepen. Az elkövető a hírek szerint egy tanár, akinek a gyerekei is otthon tartózkodtak.
    A fiatalok el tudtak szaladni, így személyi sérülés szerencsére nem történt.

8 rendőr érkezett pajzsokkal a helyszínre elkapni az elkövetőt.

Az önkénteseink sokkot kaptak. A helyszínre tart Tárkányi Zsolt, a TISZA képviselőjelöltje.

Felszólítom Orbán Viktor miniszterelnököt, hogy álljon az ország nyilvánossága elé és haladéktalanul állítsa le az általuk szított erőszakot és aggressziót! Felszólítom a köztársasági elnököt, hogy szólaljon meg!

Barcsa Lajostól és Széles Dianától, a Fidesz jelöltjeitől azonnali elhatárolódást várunk el!

Dani, Peti, veletek vagyunk!

3. Kíváncsi vagyok, hogy “józan” emberről van szó, vagy egy újabb cédulás-féle akit bedarált az M1 propaganda.

4. Mondjuk elég nehezen kivehető az a balta . Persze attól még a kurva anyjat az összes fideszesnek.

5. Remek. Egy fidesz szavazóval megint kevesebb lesz közügyektől való eltiltás miatt.

6. Egy tanár, bazdmeg. Mit művelhet az iskolában?

7. A békepártiak mi? A büdös kurva anyját az ilyennek!

8. Jó, hát ő is nemzeti hős akart lenni, mint az azeri baltás gyilkos

9. Milyen indokkal vesz tanárúr baltát a panel kitudjahanyadik emeletére? Mondjuk tényleg erdekelne a válasz a költői kérdésre, mert valahogy én nem éreztem még késztetést arra, hogy egy baltát vegyek a társasházba.

10. Mi a pöcsömér’ van valakinek baltája egy panelban; mi a fasz folyik ebben az országban?

(Juj, csúnyán beszéltem, de kihozzák belőlem az állatot)

11. Rohadt tiszás! Lázár is megmondta Magyar Péter szítja az erőszakot! Erre itt van hogy a tiszás… ŐŐŐ… ja hopsz… nem ide…

12. Az a csoda hogy eddig még nem volt súlyos sérülés vagy halál eset.

A hergelés igenis eljut oda hogy egy őrült gyilkolni fog.

13. Az azeri baltás gyilkos visszatért? Tényleg az ő ügyében mikor lesz elszámoltatva a fidesz?

14. Tudjátok mi a legszebb? Hogy le fogják tagadni, mert a videóban nem látszódik a balta. Bár végül is ha látszódna is megpróbálnák…

15. Nevvel , fenykeppel kene kirakni az ilyen patkanyt, kibaszni a munkahelyerol es a jovoben is eltiltani mindenfele tanintezmenytol. Menjen a szalag melle, ugyis hozott par gyarat a kedves fidesz Debrecenbe….

16. A keresztény konzervatív szellemiség megint megmutatta magát…

17. Elvicceskedjuk, de ez mar nem a korabbi pultozasnal megjeleno garazdasag, ez itt mar emberek eletet veszelyezteti… Ez mar mas szint, sikerult polgarhaborus szintre emelni a dolgot

18. >Magyar Péter megjelenése óta exponenciálisan nőtt az erőszak a közbeszédben. Lásd: Ruszin úr fegyverrel járkál, riportereket lökdös, stb.

Mondta u/Cs_Latorcai_

Leave a Reply