To s tim proudem mě taky zajímá 😀 — Deshik2 Tags:Czech RepublicCzechia 5 comments  Nechci podceňovat idioty, ale tohle už musí být troll Přemýšlím, copak by ty elektro->generátory, podle těch komentujících, měly z elektřiny generovat? Ty generátory budou konvertovat biomasu z českejch občanů a konvertovat ji na elektřinu. To je snad všem jasný ne? Oni fakt něco poslali Ukrajině? Já než ten text přečetl jsem čekal, že spíš zakážou lidem posílání podpory Leave a ReplyYou must be logged in to post a comment.
Ty generátory budou konvertovat biomasu z českejch občanů a konvertovat ji na elektřinu. To je snad všem jasný ne?
Oni fakt něco poslali Ukrajině? Já než ten text přečetl jsem čekal, že spíš zakážou lidem posílání podpory
5 comments

Nechci podceňovat idioty, ale tohle už musí být troll
Přemýšlím, copak by ty elektro->generátory, podle těch komentujících, měly z elektřiny generovat?
Ty generátory budou konvertovat biomasu z českejch občanů a konvertovat ji na elektřinu. To je snad všem jasný ne?
Oni fakt něco poslali Ukrajině? Já než ten text přečetl jsem čekal, že spíš zakážou lidem posílání podpory