Nem értem ezt a Reddit-hisztit. Hát MP nem társadalmi megbékélést hirdetett? Ne csesszétek el a nersevik-mentőakcióját!
Egy ekkora hazug mocsok propagandiatával vigyorogni ölelkezni mintha csak némi ideológiai különbség lenne.
Pedig ez az alak megállás nelkül hergel mocskol ellenségnek tekint.
Ez olyan zsidóként Göbbelssel vitázni .
Robi, nincs egy éve, hogy ez a kis pöcs fröcsögve pedofilozott téged.
Puzsér gyorsan eldobta az elveit amint vállalkozó lett. Ez nem a két oldal egyesítéséről szól, ez nem egy nemes gondolat. Kollaboránsokkal nincs és nem is lehet szimpátia. Fizetési listán lévőkkel nem lehet egyenes, értelmes párbeszéd.
Ez csak egy szimpla piaci döntés, jól fogynak a jegyek egy ilyen eseményre és jól generálja a nézettséget. Régen mennyit basztatta a Marcit, hogy a nagy hatalmából milyen embereknek ad teret mint a média elit része és, hogy ez mekkora felelősség. Visszanézhetné egy-két régi videóját. Orbán óta senki nem mondott még ennyi mindenben ellent magának ahogy teltek az évek.
Értem én, hogy centrizmus meg minden, de eléggé el van kalibrálva az-az Inga…
Megköveztek, de ezt a Deák Danit én nem bírom utálni. Németh Balázzsal vagy Bohárral ellentétben, akik viszcerális dühöt ébresztenek bennem, Dani annyira egyszerűen, idiótán gyökér, hogy képtelen vagyok haragudni rá.
Kedvencem tőle, amikor Orbán valaga alatt összeszakdt a kartonpapír “szék”, és Deák mintha haverjaival lenne valami grill partin, nemes egyszerűséggel kiröhögte a főnököt, az aggódás legapróbb jele nélkül 😀
Puzsérnak olyan politikai érzéke van mint Hadházynak vagy Csokinak. Vagyis nulla. Ők azok az “értelmiségiek” akik imádnak mikrofonba nagyokat mondani, de nem múlik rajtuk semmi.
Ez az, amit sosem akartam látni…
Hogy a francba lehet ezzel a nyomorulttal pacsizni és vigyorogni. Az ilyenek pedózták őt is.
Robi, baszd meg!😫
ezt valaki magyarazza mar el, hogy Robi ezt amugy tenyleg megis miert
Azért ez nem áll olyan távol a valóságtól. Puzsér publikációit a mai napig a NERhez ezer szálon kötődő Inda Press adja ki
Vágjátok mi volt az esemény amúgy? Ennek az embernek a közönség általi nyilvános felkérdezése.
Kurva gáz ami ami itt megy. Fokkal nem vagytok jobbak mint fideszék.
Ez mégis mi a faszom?
Mi a fasz történik itt.
Ez az összes létező természettörvényt sérti.
Az egyiket nem ismerem, a másikat bár ne ismerném.
Biztos jó barátok.
Nagy bajban lennénk ha Robi az intellektusával a kormánypropit szolgálná szerintem
Férje?
Ez egy normális társadalomban ez természetes lenne!
33 comments
Bárcsak AI lenne.
ez honnan van?
A szakértelméért hívták?
Pfuj.
vagy Harry és Hagrid egy másik univerzumban. csak itt Harry kábé akkora geciláda, mint Malfoy
https://preview.redd.it/cbllxjzbwigg1.jpeg?width=1024&format=pjpg&auto=webp&s=9ba788c3f074b64ca6abbe9b8c63e08caf158625
Nem értem ezt a Reddit-hisztit. Hát MP nem társadalmi megbékélést hirdetett? Ne csesszétek el a nersevik-mentőakcióját!
Egy ekkora hazug mocsok propagandiatával vigyorogni ölelkezni mintha csak némi ideológiai különbség lenne.
Pedig ez az alak megállás nelkül hergel mocskol ellenségnek tekint.
Ez olyan zsidóként Göbbelssel vitázni .
Robi, nincs egy éve, hogy ez a kis pöcs fröcsögve pedofilozott téged.
Puzsér gyorsan eldobta az elveit amint vállalkozó lett. Ez nem a két oldal egyesítéséről szól, ez nem egy nemes gondolat. Kollaboránsokkal nincs és nem is lehet szimpátia. Fizetési listán lévőkkel nem lehet egyenes, értelmes párbeszéd.
Ez csak egy szimpla piaci döntés, jól fogynak a jegyek egy ilyen eseményre és jól generálja a nézettséget. Régen mennyit basztatta a Marcit, hogy a nagy hatalmából milyen embereknek ad teret mint a média elit része és, hogy ez mekkora felelősség. Visszanézhetné egy-két régi videóját. Orbán óta senki nem mondott még ennyi mindenben ellent magának ahogy teltek az évek.
Értem én, hogy centrizmus meg minden, de eléggé el van kalibrálva az-az Inga…
https://preview.redd.it/v8mnuegsxigg1.jpeg?width=1061&format=pjpg&auto=webp&s=75f7e0d4b1393797634ed79832c7238b3509477b
Szerintem titokban Danci is bírja Puzsért! 😀
a rencccer ripacsai…
Tisza nyerése után másnap.
Megköveztek, de ezt a Deák Danit én nem bírom utálni. Németh Balázzsal vagy Bohárral ellentétben, akik viszcerális dühöt ébresztenek bennem, Dani annyira egyszerűen, idiótán gyökér, hogy képtelen vagyok haragudni rá.
Kedvencem tőle, amikor Orbán valaga alatt összeszakdt a kartonpapír “szék”, és Deák mintha haverjaival lenne valami grill partin, nemes egyszerűséggel kiröhögte a főnököt, az aggódás legapróbb jele nélkül 😀
https://i.redd.it/9sm7rbtlzigg1.gif
Puzsérnak olyan politikai érzéke van mint Hadházynak vagy Csokinak. Vagyis nulla. Ők azok az “értelmiségiek” akik imádnak mikrofonba nagyokat mondani, de nem múlik rajtuk semmi.
Ez az, amit sosem akartam látni…
Hogy a francba lehet ezzel a nyomorulttal pacsizni és vigyorogni. Az ilyenek pedózták őt is.
Robi, baszd meg!😫
Ez AI?
Amennyi faszságot beszél lazán lehetne fidesz propagandista
Van az a pénz.
Puzséron Megafon —-> Punifon. /s
ezt valaki magyarazza mar el, hogy Robi ezt amugy tenyleg megis miert
Azért ez nem áll olyan távol a valóságtól. Puzsér publikációit a mai napig a NERhez ezer szálon kötődő Inda Press adja ki
Vágjátok mi volt az esemény amúgy? Ennek az embernek a közönség általi nyilvános felkérdezése.
Kurva gáz ami ami itt megy. Fokkal nem vagytok jobbak mint fideszék.
Ez mégis mi a faszom?
Mi a fasz történik itt.
Ez az összes létező természettörvényt sérti.
Az egyiket nem ismerem, a másikat bár ne ismerném.
Biztos jó barátok.
Nagy bajban lennénk ha Robi az intellektusával a kormánypropit szolgálná szerintem
Férje?
Ez egy normális társadalomban ez természetes lenne!
Szombat van? Vagy Deák ment péniszt mérni?